Εύη Σαλταφερίδου: “Το πρώτο και τελευταίο tweet μου για το Survivor”

Εύη Σαλταφερίδου: “Το πρώτο και τελευταίο tweet μου για το Survivor”
Εύη Σαλταφερίδου ΣΚΑΙ

Η "μπηχτή" της Εύης Σαλταφερίδου για τους χαρακτήρες στο Survivor All Star, αλλά και για την παραγωγή. Το tweet και όσα δήλωσε για τον Ηλία Γκότση.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες η Εύη Σαλταφερίδου, μετά από την αποχώρησή της από το Survivor All Star, και έχει ξεκινήσει τις αποκαλύψεις σχετικά με όσα συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η πρώην παίκτρια, που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, με υπονοούμενα για την παραγωγή του Survivor All Star, αλλά και για τους χαρακτήρες στο παιχνίδι.

“1ο tweet λοιπόν αφού βγήκα και τελευταίο σχετικό με το #survivorGR. Εγώ θα προτείνω στην παραγωγή στο επόμενο να έχουν και κρυφές κάμερες και να φαίνονται οοοολοι οι χαρακτήρες όπως είναι στην πραγματικότητα. Πλάκα θα έχει!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Μάλιστα, η ίδια απάντησε σε διάφορα σχόλια που της έγραψαν χρήστες του Twitter σχετικά με το εάν θα μάθουν ποτέ οι τηλεθεατές την αλήθεια, όταν βγουν και οι υπόλοιποι παίκτες έξω και μιλήσουν για τα περιστατικά που έγιναν.

“Ναι σε έναν ιδανικό κόσμο… Αν μαζευόμασταν όλοι μαζί… Και πίναμε κανέναν όρο της αλήθειας… Γιατί αλλιώς ο καθένας θα λέει την ίδια ιστορία μεν… αλλά με παραλλαγές”, έγραψε σε σχόλιο, ενώ αλλού ανέφερε: “Τα παιδιά που είναι μέσα σύμφωνα με ό,τι έμαθα κάνουν τις πάπιες. Τα παιδιά που είναι έξω είναι νευριασμένα και δεν μιλάνε. Οπότε δε βλέπω να βγαίνει άκρη”.

Η επικοινωνία με τον Ηλία Γκότση μετά το unfollow

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Γεια σου” το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Εύη Σαλταφερίδου αναφέρθηκε στο unfollow του Ηλία Γκότση και στην επικοινωνία που είχαν, σχετικά με την “προδοσία” που της καταλογίζει. Όπως είπε:

“Μιλήσαμε με τον Ηλία. Διαφέρουν οι απόψεις μας. Αυτό που έχει καταλάβει ο κόσμος, δεν έχει καμία σχέση με ότι έχει γίνει. Ο Ηλίας πιστεύει ότι έπρεπε να τον στηρίξω παρόλο που δεν ήξερα την κατάσταση, εγώ επειδή δεν ήξερα, δεν πήρα θέση γιατί θεώρησα ότι εφόσον δεν γνωρίζω, το να πεταχτώ θα μου πεις “αφού δεν ξέρεις τι μιλάς”. Οπότε η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Απλά με τον Ηλία έχουμε περάσει κάποιες καταστάσεις μες το παιχνίδι που κι εγώ τον στήριξα πολύ κι αυτός εμένα και εκείνος είχε πιο πολλές προσδοκίες από εμένα εκείνη τη στιγμή, γιατί ήταν μια κακή στιγμή για τον Ηλία. Αισθάνθηκε από τους άλλους ότι τον πρόδωσαν κι από εμένα ότι δεν βγήκα να τον υποστηρίξω, γιατί εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι είχε συμβεί, προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται, πρώτη φορά το άκουσα.

Του είπα πως θέλω να βγει να τοποθετηθεί, γιατί “άλλο πούλησες τον φίλο σου για τα χρήματα” κι άλλο “δεν αντέδρασες όπως θα ήθελα”. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο γιατί μπήκα σε ένα τσουβάλι με άλλους που όντως τον πρόδωσαν, παρόλο που ήταν φίλοι. Ο Ηλίας όταν έφυγε, ρώταγα τα άτομα τι συμβαίνει και μου απάνταγαν ότι δεν ξέρουν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα