Famagusta: Συγκλόνισε η Μπεμπεδέλη ως Χαρίτα Μάντολες

Διαβάζεται σε 2'
Famagusta: Συγκλόνισε η Μπεμπεδέλη ως Χαρίτα Μάντολες

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη υποδύεται τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου, Χαρίτα Μάντολες στη νέα σειρά του MEGA, “Famagusta” και η ερμηνεία της καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (21/01) η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, με τίτλο “Famagusta” και ένα ταξίδι στο παρελθόν που έχει στόχο να επαναλάβει το πιο πικρό σύνθημα στα χείλη χιλιάδων Κυπρίων: Δεν Ξεχνώ!

Πέρα από την υπόθεση της σειράς που μας μεταφέρει στο καλοκαίρι του 1974 στην Αμμόχωστο, όπου η επιχείρηση “Αττίλας 2” έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή, ρίγη συγκίνησης στο τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε η ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη, η οποία επέστρεψε στη μυθοπλασία με έναν ρόλο – σταθμό στην τηλεοπτική καριέρα της.

Η ηθοποιός υποδύεται τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου, τη Χαρίτα Μάντολες, η οποία έγινε μάρτυρας της εν ψυχρώ εκτέλεσης έξι μελών της οικογένειάς της από Τούρκους στρατιώτες. Ο χρόνος για εκείνη “πάγωσε” το καλοκαίρι του ’74, όταν η ίδια ήταν 27 χρονών.

Τόσο ήμουν όταν έγινε η εισβολή. Η ζωή σταμάτησε εκείνη τη μέρα. Άμα γυρίσω πίσω σπίτι μου, τότε θα αρχίσω να μεγαλώνω“, είναι η απάντηση που έδωσε η Χαρίτα Μάντολες όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “Φιλελεύθερο” ρωτήθηκε πόσων ετών είναι.

Η κυρία Μάντολες είναι πρόσωπο μυθικό για την Κύπρο“, δήλωσε η κυρία Μπεμπεδέλη στην κάμερα του MEGA. “Εγώ είχα την τιμή να μου προταθεί να την ερμηνεύσω στην τηλεόραση στη σειρά Famagusta” πρόσθεσε.

Η συγκλονιστική αφήγηση των δραματικών γεγονότων και όσων βίωσε αλλά και η ερμηνεία της ως Χαρίτα Μάντολες καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό με τους χρήστες του διαδικτύου να αποθεώνουν τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, φέρνοντας το “Famagusta” στην κορυφή των trends του Twitter.

Famagusta: Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα