Φάνης Μουρατίδης: Μεταμορφώθηκε σε αστροναύτη της NASA για το trailer του “Money Drop”

Διαβάζεται σε 2'
Φάνης Μουρατίδης: Μεταμορφώθηκε σε αστροναύτη της NASA για το trailer του “Money Drop”

Μετά την τεράστια επιτυχία του “Maestro” ο Φάνης Μουρατίδης επιστρέφει τηλεοπτικά αλλά αυτή τη φορά σε ρόλο παρουσιαστή.

Από διαφορετικό πόστο και σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βλέπουμε φέτος τον Φάνη Μουρατίδη, ο οποίος από τον ρόλο του δημάρχου των Παξών στη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro“, δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην παρουσίαση.

Ο γνωστός ηθοποιός θα είναι ο παρουσιαστής του ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων, “Money Drop“, το οποίο έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες κι έχει χαρίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερούς συμμετέχοντες.

Γιατί ανατρεπτικό; Γιατί όπως εξηγεί και στο trailer ο Φάνης Μουρατίδης, “οι παίκτες ξεκινούν έχοντας ήδη στα χέρια τους 200.000 ευρώ. Πόσα από αυτά θα καταφέρουν να κρατήσουν;“.

Στο απολαυστικό τρέιλερ, το οποίο προβάλλεται ήδη στον αέρα του Alpha, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον Φάνη Μουρατίδη στο ρόλο του παρουσιαστή, ο οποίος θέλοντας να βοηθήσει τους παίκτες του “Money Drop”, δεν διστάζει να φορέσει στολή…αστροναύτη ώστε να απαντήσουν σωστά στην ερώτησή του και να μην χάσουν άλλα χρήματα.

Θάρρος, γνώσεις, ψυχραιμία και τύχη είναι τα συστατικά που χρειάζονται οι παίκτες για να κερδίσουν στο “Money Drop”! Έχουν ό,τι χρειάζεται;

Δείτε το trailer του “Money Drop” με τον Φάνη Μουρατίδη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα