Φάρμα: Ο Κουτσόπουλος γίνεται υπεραθλητής στο trailer της νέας σεζόν

Διαβάζεται σε 1'
Φάρμα: Ο Κουτσόπουλος γίνεται υπεραθλητής στο trailer της νέας σεζόν
Youtube/@ StarTvGreece

Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες και δυνατές συγκινήσεις, καθώς η “Φάρμα” έρχεται ξανά στο Star. Φυσικά, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Δείτε το trailer.

Επιστρέφει την φετινή τηλεοπτική σεζόν το ριάλιτι επιβίωσης “Φάρμα” στο Star, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να βρίσκεται ξανά στο “τιμόνι” του πρότζεκτ.

Ο δεύτερος κύκλος του αγαπημένου παιχνιδιού περιπέτειας και επιβίωσης αναμένεται γεμάτος εκπλήξεις.

Μας περιμένουν περισσότερη ένταση, απρόβλεπτες ανατροπές, δυναμικά αγωνίσματα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Το επίσημο trailer είδε το φως της δημοσιότητας και ο αγαπημένος παρουσιαστής μεταμορφώθηκε σε έναν υπεραθλητή, σε έναν ατσαλένιο γίγαντα που τρέχει και πηδά εμπόδια, πετάει το κοντάρι του και σηκώνει βάρη.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από το καλοκαίρι, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται και πάλι στην ορεινή Αρκαδιά, στην ήδη στημένη “Φάρμα” που υπάρχει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το ριάλιτι δεν θα περιλαμβάνει celebrities, όπως είχε ακουστεί, ενώ η νέα “Φάρμα” θα ακολουθήσει ένα μοντέλο “Survivor”, με πιο σκληρές δοκιμασίες και πιο δύσκολες συνθήκες από τις περσινές.

“Δε μιλάμε για μεγάλη φόρμα. Μιλάμε για μεγάλη Φάρμα!”, όπως λέει και το trailer του ριάλιτι.

Φάρμα: Δείτε το trailer της νέας σεζόν

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα