First Dates: Το πρώτο φιλί ζευγαριού, η επιστροφή της Καρίνα και το νέο πετσόκομμα

First Dates: Το πρώτο φιλί ζευγαριού, η επιστροφή της Καρίνα και το νέο πετσόκομμα
First Dates GLOMEX

Για πρώτη φορά στο "First Dates" δόθηκε φιλί ανάμεσα στο ζευγάρι που βγήκε ραντεβού, αν και ήταν κάπως αμήχανο. Η Καρίνα επέστρεψε για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά πάλι έριξε άκυρο.

Με νέα ραντεβού επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (19/06) το “First Dates” μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ένα από τα ζευγάρια που έψαξαν τον έρωτα στο εστιατόριο της αγάπης ήταν η Καρυοφυλλιά και ο Μαρίνος, οι οποίοι ένιωσαν από την πρώτη στιγμή μία αμοιβαία έλξη.

“Απλά ερωτεύτηκα” ανέφερε η 25χρονη κοπέλα, η οποία δεν σταμάτησε στιγμή να λέει στο ταίρι της πόσο την έχει γοητεύσει.

Στο τέλος του ραντεβού τους, η ίδια ζήτησε ένα φιλί και το πήρε, σε μια στιγμή που ήταν λίγο αμήχανη, με τον Μαρίνο να σχολιάζει στη συνέχεια:Ήταν κάτι ξαφνικό και πολύ όμορφο. Δεν το περίμενα, αλλά συνέβη”.

Οι δυο τους δήλωσαν πως θέλουν να βγουν ξανά για να γνωριστούν καλύτερα.

First Dates: Η επιστροφή της Καρίνα και το νέο άκυρο

Εκτός από το πρώτο φιλί ζευγαριού στο “First Dates”, είχαμε και την επιστροφή της Καρίνα, η οποία είχε συμμετάσχει ξανά στην εκπομπή, αλλά είχε φύγει άρον άρον επειδή το ταίρι της ήταν… κοντό.

Στο πρώτο ραντεβού έγινε μεγάλο λάθος. Με ξενέρωσε καταρχήν το ύψος του ανθρώπου. Θέλω κάτι στο δικό μου ύψος και παραπάνω. Επίσης ήταν αγύμναστος. Δεν ήταν του δικού μου στιλ άνθρωπος. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε τύχη. Τώρα περιμένω να δω 1,82 μία ντουλάπα και να έχει χαρακτήρα πιο δυναμικό από τον δικό μου. Για να περάσουμε καλά”, είπε η Καρίνα, που αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά την τύχη της.

“Αυτή τη φορά και να μην μου αρέσει ο άνθρωπος, θα τον ερευνήσω. Δεν θα φύγω από το ραντεβού μου, θα κάτσω” πρόσθεσε.

Ο Ριχάρδος ήταν αυτή τη φορά το ταίρι της, με την ίδια να ολοκληρώνει το ραντεβού. Ωστόσο, ενώ εκείνος ήθελε να ξαναβγούν δεύτερο ραντεβού, η Καρίνα έριξε (ξανά) άκυρο, λέγοντας πως δεν είναι αρκετός για εκείνη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα