First Dates: Τον ρωτούσε για εξωγήινους, της απαντούσε με ΛΕΞ – Το πιο “delulu” ραντεβού

Διαβάζεται σε 2'
First Dates
First Dates Glomex/Star Tv

Σε διαφορετικά μήκη κύματος ήταν ο Σπύρος και η Λούσι στο “First Dates”. Δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, αλλά χάρισαν στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Ένα ακόμα ραντεβού παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (25/06) στο “First Dates” του Star.

Ο 27χρονος Σπύρος ζήτησε από το σύμπαν μια κοπέλα με εναλλακτικό τρόπο ζωής για να μπορεί να συνεννοηθεί. Από την άλλη, η 18χρονη Λούσι ήθελε ένα χαλαρό αγόρι, ώστε να ταυτίζονται. Αν μη τι άλλο, αυτό το match ήταν ποιητικό, ωστόσο, οι δύο ενδιαφερόμενοι, τελικά, δεν τα βρήκαν μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, η ύπαρξη ή όχι των… εξωγήινων έπεσε σαν θέμα συζήτησης στο τραπέζι, με την 18χρονη να αναρωτιέται εάν υπάρχει ζωή στους άλλους πλανήτες και τον 27χρονο να της απαντά με στίχους από το κομμάτι του γνωστού ράπερ ΛΕΞ “Τίποτα στον κόσμο”.

“Γιατί να μην υπάρχουν; Ποιος μας το λέει;” αναρωτήθηκε η παίκτρια, με τον Σπύρο να λέει: “Εξωγήινοι, διαστημόπλοια κι ουσίες. Πέφτουμε απ’ τις πολυκατοικίες”. “Ξέρω ότι κάτι, υπάρχει, όμως στη θάλασσα, που δεν μας έχουν πει” είπε στη συνέχεια η Λούσι, αναπτύσσοντας μια θεωρία συνωμοσίας για τη NASA.

Backstage, πάντως, ο Σπύρος αναρωτήθηκε για την ωριμότητά της, ενώ σχολίασε: “Θεωρώ ότι θέλει να βγάλει ένα καλλιτεχνικό ύφος, το οποίο δεν είναι πλήρως δομημένο. Γενικά, ο τρόπος σκέψης της δεν είναι πλήρως δομημένος, ώστε να κάτσουμε να κάνουμε μια συζήτηση“.

Όταν ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει εάν θα έβγαινε δεύτερο ραντεβού μαζί της, ο 18χρονος απάντησε αρνητικά, αφού θεώρησε πως δεν υπάρχει επικοινωνία και ότι είναι “σε διαφορετικά μήκη κύματος”. Η Λούσι από την πλευρά της, δήλωσε πως θα έβγαινε, αλλά “αφού ο Σπύρος δεν θέλει, τότε οκ, μου κάνει κι έτσι”. Η παίκτρια, πάντως, φάνηκε να “ξενέρωσε”, όπως είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα