Φως στο Τούνελ: Αναστάτωση στον “αέρα” για την Αγγελική Νικολούλη – “Τι έγινε; Ακούω μπαμ μπουμ”

Φως στο Τούνελ: Αναστάτωση στον “αέρα” για την Αγγελική Νικολούλη – “Τι έγινε; Ακούω μπαμ μπουμ”
Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη glomex - mega tv

"Πάγωσε" η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" και ενώ βρισκόταν σε σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας. Τι συνέβη.

Αναστάτωση προκλήθηκε στην εκπομπή “Φως το Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του MEGA. Αφορμή στάθηκε η σύνδεση που πραγματοποίησε η δημοσιογράφος από το στούντιο με την ρεπόρτερ που βρισκόταν στην Πλατεία Αμερικής.

Ενώ η Ξένια Γώγου ξεκίνησε να μεταφέρει τις πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση που ερευνούσε, πολύ έντονοι κρότοι διέκοψαν τη ροή του λόγου της, με την Αγγελική Νικολούλη να εκφράζει την ανησυχία της.

«Τι έγινε; Ακούω μπαμπ μπουμ! Έχουμε τίποτα εκεί; Ώπα! Έχουμε κάτι το ιδιαίτερο; Έχουμε κάτι το σοβαρό εκεί γύρω Ξένια;» αναρωτήθηκε η Αγγελική Νικολούλη.

«Επεισόδια να μην είναι! Αν είναι για χαρές αυτά, είναι καλό. Για επεισόδια να μην είναι» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος, με την ρεπόρτερ της εκπομπής να της απαντά: «Δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη περί τίνος πρόκειται, γιατί τώρα ξεκίνησαν. Θα δούμε όμως τι συμβαίνει».

Δείτε το συγκεκριμένο περιστατικό μετά το 3ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα