“Φως στο Τούνελ”: Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα – Ποιες υποθέσεις μπαίνουν στο “κάδρο”

Διαβάζεται σε 2'
Αγγελική Νικολούλη
Αγγελική Νικολούλη YouTube

Το “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει απόψε στις 23:20 στο MEGA για να ρίξει φως σε τρεις ανατριχιαστικές υποθέσεις με κοινά σημεία.

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει απόψε στις 23:20 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν, η οποία σηματοδοτεί τρεις δεκαετίες αποκαλύψεων, η Αγγελική Νικολούλη ερευνά μια υπόθεση που θα προκαλέσει ανατριχίλα.

Τρεις ανεξήγητοι θάνατοι παιδιών ζητούν απαντήσεις. Τα κοινά στοιχεία και οι συμπτώσεις που κλονίζουν την κοινή λογική και προκαλούν προβληματισμό.

Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν μάχονται για τη δικαίωση κόντρα στα σύννεφα αμφισβήτησης. Η διεισδυτική έρευνα του «Τούνελ» φωτίζει ένα μυστήριο πιο σκοτεινό από ποτέ.

Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας, η οποία φέτος διανύει την 30η χρονιά της, είναι καθ’ όλα έτοιμη να συνεχίσει, εμπεριστατωμένα και μεθοδικά, τη διαλεύκανση εγκλημάτων και εξαφανίσεων, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει να κάνει τόσο αποτελεσματικά.

Στο trailer η παρουσιάστρια βρίσκεται σε έναν σκοτεινό θάλαμο όπου εμφανίζει φωτογραφίες πρωταγωνιστών στις πιο πολύκροτες υποθέσεις που ανέδειξε η ίδια και η εκπομπή της στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, και συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

«30 χρόνια ερευνούμε υποθέσεις μυστηρίου, 30 χρόνια ρίχνουμε φως στο σκοτάδι», αναφέρεται στο trailer, ενώ από τις οθόνες μας περνούν από τον Μάριο Παπαγεωργίου και τον Βαγγέλη Γιακουμάκη μέχρι τον μικρό Άλεξ.

Φως στο Τούνελ: Δείτε το trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα