Γη της Ελιάς: Αποχώρηση “βόμβα” – Αυτή η ηθοποιός φεύγει από τη σειρά

Γη της Ελιάς: Αποχώρηση “βόμβα” – Αυτή η ηθοποιός φεύγει από τη σειρά
Γη της Ελιάς mega tv

Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της "Γης της Ελιάς". Ποια αγαπημένη ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά του Mega.

Πολλές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου σημειώνει τεράστια επιτυχία, ωστόσο οι τηλεθεατές θα δυσαρεστηθούν αρκετά, καθώς μια ηθοποιός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το πρόγραμμα.

Ο λόγος για την Χρύσα Παπά, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Εύας.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για τη δική της αυλαία από το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ του MEGA, μέσω του Instagram.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε ένα από τα τελευταία της γυρίσματα, δημοσιεύοντας μια ιστορία στην οποία ποζάρει με χαμόγελο πλάι στην συμπρωταγωνίστρια της, Δώρα Χρυσικού.

«Με την Δώρα στα τελευταία μου γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς» έγραψε χαρακτηριστικά η Χρύσα Παπά, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το τέλος της Εύας από την καθημερινή σειρά του Mega.

Λίγες ώρες πριν, η ηθοποιός είχε αποχαιρετήσει διαδικτυακά τον τηλεοπτικό της αδελφό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «και τώρα που τέλειωσαν τα γυρίσματα μας, κλείνει αυτός ο κύκλος για να ανοίξουν άλλοι».

Η Παπά φεύγει, ο Ντάνος έρχεται…

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε ντεμπούτο πριν λίγα 24ωρα στη “Γη της Ελιάς”. Ο νικητής του Survivor θα υποδυθεί τον Ορέστη Καπερνάρο, ο οποίος ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λίγα λεπτά πριν ρίξει αυλαία το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ, που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Ο Ορέστης Αντωνιάδης έφτασε με ένα σκάφος στη Μάνη με σκοπό να ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας και να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις!

Στα πρώτα πλάνα από την άφιξη του νέου ήρωα στη σειρά, παρακολουθήσαμε τον Ντάνο να καταφτάνει με αποφασιστικό βλέμμα και χωρίς να πει μια λέξη.

Όπως έχει γίνει ωστόσο γνωστό, ο Ορέστης Αντωνιάδης κρύβει πολλά μυστικά. Μπορεί να έφτασε στη Μάνη ως απλός τουρίστας, όμως ο χαρακτήρας συνδέεται άμεσα με τον αδικοχαμένο Κίμωνα και έτσι, πολύ σύντομα, θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη.

Γη της Ελιάς: Η είσοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα