Γη της Ελιάς: Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει

Γη της Ελιάς: Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει
Στιγμιότυπο από τη "Γη της Ελιάς" mega tv - youtube printscreen

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Την ίδια ώρα, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της.

Όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου

Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη.

Η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της.

Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό.

Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα