Γη της Ελιάς: Η μάχη για το χρήμα καταστρέφει τα πάντα

Γη της Ελιάς: Η μάχη για το χρήμα καταστρέφει τα πάντα
Στιγμιότυπο από τη "Γη της Ελιάς" mega tv - youtube printscreen

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Ο Μάνος τσακώνεται με τη Μαρίνα για το θέμα του παιδιού, ενώ παράλληλα υποχωρεί και επιτρέπει στον Ισίδωρο να φέρει την Αντιγόνη για να μείνει μαζί τους. Ο Θεοδόσης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία έχει πλήρη άγνοια για το τι της επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της Πέμπτης (10/02)

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη (10/02)

Η απόφαση του Εφετείου φέρνει τα πάνω–κάτω και όλοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα. Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για τη Μυρτάλη, καθώς καταλαβαίνει ότι ο γιος της εξακολουθεί να παραμένει κολλημένος σε παλιές κι επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Αλέξης, όμως, σε άλλη χρονική στιγμή εξομολογείται στον Θεοδόση τις φαντασιώσεις του με τη Μυρτάλη κι εκείνος υπόσχεται να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος παρακαλά την Ισμήνη να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη.

Ο Μάνος τσακώνεται με τη Μαρίνα για το θέμα του παιδιού, ενώ παράλληλα υποχωρεί και επιτρέπει στον Ισίδωρο να φέρει την Αντιγόνη για να μείνει μαζί τους.

Τέλος, ο Θεοδόσης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία έχει πλήρη άγνοια για το τι της επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα