Γη της Ελιάς: Η ώρα της εκδίκησης έφτασε – Όσα θα δούμε την Κυριακή

Γη της Ελιάς: Η ώρα της εκδίκησης έφτασε – Όσα θα δούμε την Κυριακή
Στιγμιότυπο από τη "Γη της Ελιάς" glomex - mega tv

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Κυριακής.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Κυριακή 17 Απριλίου

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος συνειδητοποιούν για μια ακόμα φορά πως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ήταν αδιέξοδη υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Κανονίζουν το βράδυ να βρεθούν μόνοι τους στο σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η παρουσία της Αρετής η οποία έχει στηθεί έξω από το σπίτι για να παρακολουθήσει τον Στάθη, τους εμποδίζει.

Στο μεταξύ, η Αρετή και ο Στέφανος, με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο. Ο Λεωνίδας κατηγορεί την Άννα για το φιάσκο με το θερμοκήπιο και απαιτεί να το πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια από τα χρήματά τους πίσω.

Ο Ισίδωρος στριμώχνει τη Μυρτάλη για να μάθει αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση. Ο Λυκούργος μαθαίνει από τον Πότη ότι το σπίτι της Μέλπως έχει ανακαινισθεί πλήρως και εξαγριώνεται τόσο με τη Μέλπω, όσο και με την Ισμήνη που την καλύπτει.

Η Βασιλική μιλά με τον Στάθη και, σε συναισθηματική φόρτιση, του λέει πως θα σταθεί στο πλευρό του σε ό,τι αφορά στο διαζύγιο.

Γη της Ελιάς: Το trailer της Κυριακής (17/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα