Γη της Ελιάς: Μεγάλη ταραχή μετά το φονικό – Όσα θα δούμε απόψε

Γη της Ελιάς: Μεγάλη ταραχή μετά το φονικό – Όσα θα δούμε απόψε
Στιγμιότυπο από τη "Γη Της Ελιάς" mega tv - youtube printscreen

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα.

Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη. Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο.

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη Δευτέρα (14/03)

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα. Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα.

Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας. Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη που τρέχει στο πλάι τής Μαρίνας. Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη. Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο και ο Ισίδωρος τον παρηγορεί.

Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε. Ο Δημήτρης, έξαλλος, τον πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία πως ο Στάθης προχώρησε στη ζωή του κι εκείνη δείχνει να αδιαφορεί.

Η Βασιλική, σοκαρισμένη από τα νέα για τη Μαρίνα, αποφασίζει να ανοίξει το ανθοπωλείο για να τη βοηθήσει οικονομικά. Ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα