Γη της Ελιάς: Μια δολοφονία συγκλονίζει την Αρεόπολη

Γη της Ελιάς: Μια δολοφονία συγκλονίζει την Αρεόπολη
Η Γη της Ελιάς mega tv

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Η δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον αγαπούσαν. Η Μαργαρίτα χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Ιάκωβο και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της απέναντί του είναι κάτι παραπάνω από φιλικά και το εξομολογείται στην Αθηνά.

Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Τετάρτη (15/12)

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν. Η Μαργαρίτα χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Ιάκωβο και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της απέναντί του είναι κάτι παραπάνω από φιλικά και το εξομολογείται στην Αθηνά.

Η Αρετή είναι μόνη της στο σπίτι, σηκώνεται για να κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται στον δρόμο, τυχαία.

Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μια δυναμική κίνηση για να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί. Βέβαια αυτά θα είναι η αρχή σε όσα θα ακολουθήσουν. Τι άλλο θα δούμε; Νεκρός και ο Ανέστης;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα