Γη της Ελιάς: Ράγισαν καρδιές στην πρεμιέρα του Γ’ κύκλου

Διαβάζεται σε 2'
gitiselias
Στιγμιότυπο από τη Γη της Ελιάς glomex

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (25/09) ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega “Γη της Ελιάς” και οι εξελίξεις ήταν άκρως ανατρεπτικές. Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών και η αναφοριά στον γαμπρό Ντάνο.

Συγκίνηση και αγωνία επικράτησε στο τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα της σειράςΓη της Ελιάς” που επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (24/09) μέσα από τη συχνότητα του MEGA με τον τρίτο κύκλο και συγκλονιστικές ανατροπές.

Η επιτυχημένη σειρά επέστρεψε με διπλό επεισόδιο με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές αφού οι ιστορίες των ηρώων της Μάνης έφτασαν σε κρίσιμη καμπή στο φινάλε της δεύτερης σεζόν και το κουβάρι ξετυλίγεται στο νέο κύκλο επεισοδίων.

Μία από τις σκηνές που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα της σειράς ήταν αυτή στην οποία ο Φίλιππος και ο Στάθης δίνουν αγώνα για να σώσουν την Βασιλική από τον πνιγμό, ενώ η Αρετή, η Άννα και ο Πότης παρακολουθούν πανικόβλητοι.

Οι αντιδράσεις στο Twitter από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι τηλεθεατές το διπλό επεισόδιο του τρίτου κύκλου, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν τις εξελίξεις και να “ματώνουν” με την παραπάνω σκηνή, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά και χθες, την ημέρα της πρεμιέρας, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του Δήμητρα Βαμβακούση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα