Γη της Ελιάς Spoiler: Θρήνος και πυροβολισμοί – Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε

Γη της Ελιάς Spoiler: Θρήνος και πυροβολισμοί – Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε
Γη της Ελιάς mega tv

Δραματικές εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”. Το φτάνει πλησιάζει στην κορύφωσή του.

Το φινάλε του Β’ κύκλου προκαλεί αγωνία, δημιουργεί ερωτηματικά και γεννά τεράστια προσμονή για όσα επιφυλάσσουν τα επεισόδια της νέας σεζόν.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Τετάρτη (Τελευταίο Επεισόδιο)

Ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της. Έτσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή.

Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα. Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα παρέα με φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη.

Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια;

Γη της Ελιάς: Το trailer της Τετάρτης (5/7)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα