Γη της Ελιάς Spoiler: Το τεστ DNA φέρνει πανικό στο χωριό – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Γη της Ελιάς Spoiler: Το τεστ DNA φέρνει πανικό στο χωριό – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις
Στιγμιότυπο από τη "Γη της Ελιάς" mega tv - youtube printscreen

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Μυστικά και ψέματα προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους ήρωες της Μάνης. Ερωτικές παγίδες, σχέσεις που φτάνουν σε τέλμα αλλά και έρωτες που προσπαθούν να αναζωπυρωθούν έρχονται στο αποψινό επεισόδιο.

Γη της Ελιάς – Όσα θα δούμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Ο Κίμωνας, μετά από την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την παρακολουθεί. Όταν εκείνη επιστρέψει θα της κάνει μεγάλη σκηνή, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να τον διώξει κακήν κακώς.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Μαργαρίτα και οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα Νορβηγικά φιορδ. Ο Κουράκος φεύγει για την Αθήνα. Ο Στάθης το μαθαίνει και ζητά από την Ιουλία να πάει στο σπίτι της για να βρεθούν μόνοι.

Η Χάιδω καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της, την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης ζητάει για μία ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά.

Γη της Ελιάς – Δείτε το trailer της Παρασκευής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα