Γη της Ελιάς: Θρήνος για τον θάνατο της Μάρθας – Τι κρύβει ο Αλέξης;

Γη της Ελιάς: Θρήνος για τον θάνατο της Μάρθας – Τι κρύβει ο Αλέξης;
Στιγμιότυπο από τη "Γης της Ελιάς" video printscreen - MEGA TV

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση, απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του. Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς…

Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη Δευτέρα (03/01)

Η Ελένη ξεκαθαρίζει στον Ανέστη πως αν ποτέ σηκώσει χέρι, την ίδια στιγμή θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Στάθης πετυχαίνει την Ιουλία στο καφενείο του Πότη και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι εμφανής σε όλους.

Η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο. Στο καφενείο συναντιούνται και ο Λεωνίδας με την Άννα, μ’ εκείνη να τον φλερτάρει. Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση, απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του.

Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς… Η Μάρθα αυτοκτονεί και σοκάρει τους πάντες. Τι κρύβει ο Αλέξης;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα