Γιώργος Παπαγεωργίου: Εξηγεί γιατί δεν ήθελε να τον συνδέουν με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού

Γιώργος Παπαγεωργίου: Εξηγεί γιατί δεν ήθελε να τον συνδέουν με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο "2Night Show"

Στην εκπομπή ""2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου. Τι είπε για τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και το... κόμπλεξ που είχε από τα πρώτα του βήματα.

Τον Γιώργο Παπαγεωργίου, γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού “φιλοξένησε” στην εκπομπή “2Night Show” ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά “Έξαψη” του MEGA αναφέρθηκε στη μητέρα του, τη σχέση τους και το… κόμπλεξ, όπως χαρακτηριστικά είπε, που είχε από τότε ακόμη που πήγαινε σχολείο.

“Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, αλλά και από το σχολείο ακόμα, είχα αναπτύξει ένα κόμπλεξ και ήθελα να μη συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Απέφευγα να συνεργάζομαι μαζί της. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου” δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση να συνεργαστούν στην παράσταση “Αρίστος”: “Στην αρχή ήταν υποστηρικτική και καταλάβαινε ότι δεν έχει κανένα νόημα να μην δοκιμάσω με τις δικές μου δυνάμεις. Δέκα χρόνια μετά, προέκυψε στην παράσταση “Αρίστος”. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τη μητέρα μου. Ήταν πολύ ωραία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα