Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη: “Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τις ερωτικές σκηνές της συντρόφου σου”

Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη: “Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τις ερωτικές σκηνές της συντρόφου σου”
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου Glomex

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως τον πρώτο χρόνο που έβλεπε τις Άγριες Μέλισσες, έκλεινε τα μάτια του στις ερωτικές σκηνές της Δανάης.

Για την σχέση και τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη, την δυσκολία των ερωτικών σκηνών αλλά και για τον ρόλο του στην Σκοτεινή Θάλασσα, έκανε λόγο ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την Δανάη Μιχαλάκη και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές της.

“Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου σε ερωτικές σκηνές, ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών, έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα μου φαινόταν ακατανόητο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση, ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους και καμία ρομαντική διάθεση στις σκηνές αυτές”, είπε.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στον ρόλο του στην Σκοτεινή Θάλασσα, ενώ αποκάλυψε πως κατάφερε να χτίσει τον ρόλο του με τη βοήθεια ψυχιάτρου.

“Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους. Με βοήθησε πάρα πολύ και μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή, που με πολλή χαρά με βοήθησε να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο. Ένας διπολικός καταλαβαίνει πότε εμφανίζεται η άλλη του πλευρά, δεν μιλάμε για σχιζοφρένεια. Καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε κρίση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Όταν την μπλέκει με αλκοόλ, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα