Γνωστός Youtuber πήγε στο First Dates – “Είχα συνηθίσει να μου την πέφτουν”

Διαβάζεται σε 2'
First Dates
First Dates Youtube/@First Dates Greece

Νεαρός Youtuber πήγε στο “First Dates” για να βρει τον έρωτα, με την κοπέλα του ραντεβού να τον αναγνωρίζει από τα βίντεό του.

Τον έρωτα στο “First Dates” του Star αποφάσισε να ψάξει ο γνωστός YouTuber Κωσταντίνος Πουρνάρας, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/06).

Ο 24χρονος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, μίλησε για την προσωπικότητά του και τα ενδιαφέροντά του, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, πως τους αρέσει να κάνει πράγματα με αδρεναλίνη, όπως κατάδυση, ψαροντούφεκο, κυνήγι και άλλα.

Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, ο νεαρός Youtuber είπε πως θέλει να βρει μια κοπέλα που δεν θα τον θέλει για αυτή του την ιδιότητα.

“Είχα συνηθίσει να μου την πέφτουν οι κοπέλες, επειδή έκανα βίντεο στο Youtube και ακόμα και τώρα μου λένε ότι με θυμούνται. Μου έλεγαν ότι ήμουν το παιδικό τους crush και λίγο ξενερώνω. Εγώ θέλω μια γυναίκα δυναμική, που να με θέλει για εμένα για τον Κώστα, όχι για τον Πουρνάρα που έκανε βίντεο πριν από πέντε χρόνια” είπε ο ίδιος.

“Αν μια γυναίκα μου το παίξει ιστορία θα κοιτάξω να της διδάξω την ιστορία. Αν είναι ταπεινή και μελιστάλαχτη θα γίνω χαλί να με πατήσει”, συμπλήρωσε.

Η κοπέλα που βρέθηκε στο ραντεβού του, ήταν η Ναταλία, η οποία ζήτησε ένα αγόρι ζωηρό και παιχνιδιάρικο, που θα την “ξυπνάει” και θα την γεμίζει ενέργεια, καθότι η ίδια, δήλωσε πως είναι χαμηλών τόνων.

Η ίδια τον αναγνώρισε από το Youtube, αφού παλαιότερα έβλεπε τα βίντεό του.

“Νιώθω περίεργα που βγαίνω με το εφηβικό μου crush, αλλά μ’ αρέσει γιατί είναι λες και εκπληρώνω τα όνειρά μου”, είπε η 22χρονη κοπέλα.

Πώς πήγε, τελικά, το ραντεβού τους;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα