GNTM 3: Για πρώτη φορά χρήση της Wild Card – Πού την έδωσε η Ζενεβιέβ

GNTM 3: Για πρώτη φορά χρήση της Wild Card – Πού την έδωσε η Ζενεβιέβ
Η διαγωνιζόμενη Νικολέττα στο GNTM 3 Glomex

Η Ζενεβιέβ πέρασε στην επόμενη φάση την 18χρονη Νικολέττα, που διεκδικεί μια θέση στο GNTM 3. Τι είναι η "Wild Card" και πότε τη χρησιμοποιούν οι κριτές.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (07/09) το GNTM 3, με πλήθος αγοριών και κοριτσιών να δοκιμάζουν την τύχη τους, προσπαθώντας να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν μια ευκαιρία.

Ένα από τα νέα στοιχεία των φετινών οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων του Star είναι και Wild Card, την οποία είδαμε για πρώτη φορά να χρησιμοποιείται στην πρεμιέρα και, μάλιστα, από τη Ζενεβιέβ.

Η Wild Card αποτελεί στην ουσία ένα “όπλο” των κριτών, με το οποίο έχουν το δικαίωμα να περάσουν κάποιο αγόρι ή κορίτσι στην επόμενη φάση, ακόμη κι αν οι υπόλοιποι κριτές ήταν αρνητικοί.

Σημειώνεται πως κάθε κριτής έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά και η Ζενεβιέβ το έκανε ήδη από την πρεμιέρα, δίνοντας τη “Wild Card” της στην 18χρονη Νικολέττα.

Η νεαρή υποψήφια που σπουδάζει Εργοθεραπεία και κέρδισε τους κριτές με την προσωπικότητά της, αλλά έλαβε δύο “ναι” και δύο “όχι”, κατάφερε να αλλάξει γνώμη στη Ζενεβιέβ, η οποία την πέρασε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα