GNTM 4: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Δεν έπεισε τους κριτές και ξέσπασε σε κλάματα

GNTM 4: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Δεν έπεισε τους κριτές και ξέσπασε σε κλάματα

Τα 19 μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ως Rockstars σε μία διάφανη πασαρέλα, 13 μέτρα πάνω από το έδαφος. Κλάματα στην αποχώρηση.

Ακόμα μία δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο GNTM της Δευτέρας, όπου ένα ακόμη μοντέλο χαιρέτισε νωρίς-νωρίς τον φετινό διαγωνισμό.

Οι 19 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ως Rockstars, σε μια διάφανη πασαρέλα που αιωρείτο στα 13 μέτρα. Ο φωτογράφος στη δοκιμασία ήταν ο Δημήτριος Κλεάνθους.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια πήγαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές, ακούγοντας τα σχόλιά τους.

Ένα από τα μοντέλα δεν κατάφερε να ικανοποιήσει την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ο λόγος για τη Στέλλα Παπαδοπούλου, η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένη, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα: “Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα