GNTM 4: Η ιστορία της Άννας που συγκίνησε τους κριτές – Το δυσάρεστο περιστατικό και το αισιόδοξο μήνυμα

GNTM 4: Η ιστορία της Άννας που συγκίνησε τους κριτές – Το δυσάρεστο περιστατικό και το αισιόδοξο μήνυμα
GNTM 4 - Άννα Βαλτατζή glomex

Στην επόμενη φάση των bootcamp πέρασε με τέσσερα "ναι" η Άννα Βαλτατζή με καταγωγή από την Καβάλα, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει τους κριτές του show.

Το GNTM 4 επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μέσα από τη συχνότητα του Star με νέα πρόσωπα και νέες συναρπαστικές ιστορίες.

Πρώτη διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών η Άννα Βαλτατζή, η οποία ταξίδεψε από την Καβάλα για να κυνηγήσει το όνειρό της, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε πιστεύει πως αυτή είναι η χρονιά της.

Μάλιστα, η υποψήφια παίκτρια ανέφερε πως ασχολείται με την τραπ και τραγούδησε μπροστά στους κριτές.

Η φρεσκάδα της και η θετική της διάθεση δεν άφησαν ασυγκίνητους τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα για εκείνη αλλά και πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο show μόδας του Star. Όπως χαρακτηριστικά είπε, είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή για τον περσινό κύκλο ωστόσο δεν είχε εμφανιστεί, καθώς τον τελευταίο χρόνο η παιδική της φίλη έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο και έτσι αισθάνθηκε πως της το χρωστάει. “Όταν ακούς από μια κοπέλα 18 χρονών ότι στεναχωριέται που δεν έχει εκπληρώσει τα όνειρά της, εμένα αυτό με πείσμωσε γιατί παλαιότερα δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση, είχα κόμπλεξ με το σώμα μου, τώρα όμως το βρήκα, αισθάνομαι όμορφη και διαφορετική και σαν εμφάνιση και σαν προσωπικότητα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει από το πλατό αποκάλυψε στους κριτές πως είναι το 5ο από τα 10 συνολικά παιδιά της οικογένειάς της!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα