GNTM 4: Κέρδισε τη “wild card” η Εμμανουέλα – Η τραγική ιστορία που συγκίνησε την Ζενεβιέβ

GNTM 4: Κέρδισε τη “wild card” η Εμμανουέλα – Η τραγική ιστορία που συγκίνησε την Ζενεβιέβ

Η συγκινητική εξομολόγηση της Εμμανουέλας στις οντισιόν του GNTM 4, έκανε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να της δώσει τη "wild card". Τι αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα.

Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκαν οι οντισιόν του GNTM 4, που φέτος επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις και με ανανεωμένη την κριτική επιτροπή στο Star.

Ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα που θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο διάσημο ριάλιτι ήταν και η Εμμανουέλα, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές κατά την είσοδό της στο πλατό, λόγω της ομορφιάς της και του καλλίγραμμου σώματός της.

Ωστόσο, η Εμμανουέλα φάνηκε ανέκφραστη και αδιάφορη στους κριτές, οι οποίοι προσπάθησαν να την βοηθήσουν να βγάλει την ενέργειά της, αλλά δεν τα κατάφερε. Προκειμένου να την ταρακουνήσει, μάλιστα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε πως θα έπρεπε να της κόψουν κοντά τα μαλλιά, με τη νεαρή κοπέλα να “παγώνει” στο άκουσμα του makeover.

Η Εμαννουέλα έλαβε δύο όχι και τότε αποφάσισε να εξομολογηθεί την ιστορία της στους κριτές και να τους εξηγήσει γιατί φοβήθηκε όταν άκουσε ότι θα μπορούσαν να της κόψουν τα μαλλιά μου.

“Είχα νευρική ανορεξία, μου έμεναν τα μαλλιά στα χέρια”, δήλωσε η Εμμανουέλα, συγκινώντας τους κριτές.

Τότε η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφάσισε να της δώσει τη “wild card”, με την οποία το υποψήφιο μοντέλο περνάει στη φάση του bootcamp, ασχέτως των “όχι” που έχει λάβει. “Εγώ μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου. Ακόμα και να είσαι κουλ όπως εγώ που έλεγα δεν θα βάλω μαλλιά, τα πήρα όλα κι τα “έφαγα”. Επειδή καταλαβαίνω ακριβώς αυτό το πράγμα, τον αγώνα της, θα πάω να της δώσω την wild card”, είπε.

Η κοπέλα μπήκε ξανά στο πλατό, έμαθε την απόφαση της Ζενεβιέβ και ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε τους κριτές.

GNTM 4: Δείτε την οντισιόν της Εμμανουέλας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα