GNTM 4: Τηλεφωνική επικοινωνία με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – Γιατί απουσίαζε

GNTM 4: Τηλεφωνική επικοινωνία με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – Γιατί απουσίαζε
GNTM 4: Τηλφωνική επικοινωνία με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου GLOMEX

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε από το αποψινό επεισόδιο του GNTM και ενημερώθηκε μέσω βιντεοκλήσης για τις επιδόσεις των μοντέλων λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε από το αποψινό επεισόδιο του GNTM λόγω ασθένειας και οι κριτές επικοινώνησαν μαζί της μέσω βιντεοκλήσης.

“Φαντάζομαι ότι η αγωνία είναι αυξημένη για τα παιδιά αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και θα τα πάνε πάρα πολύ καλά. Έχουν εκπαιδευτεί από τους καλύτερους” ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο σε επικοινωνία της με τη Ζενεβιέβ, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό, όπου ενημερώθηκε για τη διάθεση των μοντέλων λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Μετά την επικοινωνία τους οι κριτές προχώρησαν στην αποψινή δοκιμασία με τους παίκτες να φωτογραφίζονται σε ένα εντυπωσιακό concept.

Η “χρυσή” τριάδα του τελικού η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η Όλγα Ντάλλα και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης φόρεσαν ρούχα υψηλής ραπτικής και πολυτελή κοσμήματα και κλήθηκαν να αναβιώσουν σκηνές από την θρυλική ταινία “Breakfast at Tiffany’s” με την Όντρεϊ Χέπμπορν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα