GNTM 4: Ξέσπασε ο Θάνος για τον Βασίλη- “Θα τον πιάσω και θα τον ρωτήσω τι ζόρι τραβάει”

GNTM 4: Ξέσπασε ο Θάνος για τον Βασίλη- “Θα τον πιάσω και θα τον ρωτήσω τι ζόρι τραβάει”
Ο Θάνος από το GNTM Glomex

Η πρώτη κόντρα στο GNTM 4 ξεκίνησε και αφορά την αντίδραση του Βασίλη στο makeover που πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Μετά το makeover που πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησαν οι κόντρες στο φετινό GNTM. Συγκεκριμένα, ο Θάνος φαίνεται να είναι ενοχλημένος με την αντίδραση του Βασίλη στο makeover.

Συγκεκριμένα, μιλώντας με τη Ραφαέλα και την Όλγα, ο Θάνος δεν σχολίασε την αντίδραση του Βασίλη στο makeover, ενώ τους εκμυστηρεύτηκε πως έχει ακούσει ότι ο Βασίλης τον σχολιάζει αρνητικά.

“Μπορώ να μην το σχολιάσω και να είμαι ουδέτερος; Δεν είμαι ακόμα σίγουρος, απλά έμαθα πως είπε κάποια πράγματα που δεν τα γουστάρω. Απλά επειδή έχει ειπωθεί ξανά κάτι , αρχίζει και γίνεται προσωπικό.

Ουσιαστικά σαν να με λέει ψεύτη, όσον αφορά την αντίδρασή μου (στο makeover), ενώ ουσιαστικά είχε την ίδια αντίδραση. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πεις άσχημα πράγματα. Θα μάθω και θα το πω πρώτα σε αυτόν. Όντως θα τον πιάσω να του μιλήσω και θα του πω ρε μπρο τι ζόρι τραβάς μαζί μου; Να το λύσουμε πολύ φιλικά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα”, λέει ο Θάνος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα