GNTM: Ξέσπασμα Μαρίας κατά της Χαράς – “Έλεος, έπρεπε να μιλήσει;”

GNTM: Ξέσπασμα Μαρίας κατά της Χαράς – “Έλεος, έπρεπε να μιλήσει;”
Glomex

"Άναψε τα αίματα" στο σπίτι το παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια που επέλεξαν να παίξουν τα κορίτσια. Το ξέσπασμα της Μαρίας κατά της Χαράς.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM, λίγο πριν τη διαδικασία αποχώρησης, τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τα πολύωρα γυρίσματα της δοκιμασίας. Κατά τη διάρκεια χαλάρωσής τους, ένα παιχνίδι “Θάρρος ή Αλήθεια”, στάθηκε η αφορμή για να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ των κοριτσιών.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Μαρία βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο, κάνοντας υπομονή με όλα αυτά που ακούγονταν. Στο τέλος, ήρθε το ξέσπασμα, όπου αναφέρθηκε κυρίως στη Χαρά.

“Έλεος, έλεος… Έπρεπε να μιλήσει η Χαρά; Έπρεπε να μιλήσει; Με βλέπεις ότι είμαι σαν ανάποδο γαμ…ο, βλέπεις ότι κρατιέμαι να κάνω υπομονή, βλέπεις ότι δεν μπορώ άλλο και πρέπει να δώσει και την επεξήγηση; Γιατί; Για να πει κάτι; Να μην πεις τίποτα ρε Χαρά”, είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην Ίλντα Κρόνι.

“Πιστεύω ότι σήμερα έχει πληγωθεί πάρα πολύ από τη Χαρά, αλλά θα έπρεπε και αυτή να ξέρει να της κλείσει το στόμα ή να κάνει κάτι”, είπε η Ίλντα Κρόνι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα