Γρηγόρης Γκουντάρας: “Λύγισε” on camera – “Μας είπαν ότι πέθανε στη γέννα το τρίτο παιδί που έκαναν οι γονείς μου”

Γρηγόρης Γκουντάρας: “Λύγισε” on camera – “Μας είπαν ότι πέθανε στη γέννα το τρίτο παιδί που έκαναν οι γονείς μου”
Γρηγόρης Γκουντάρας glomex

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση με αφορμή τα βρέφη που χάνονταν μέσα στο μαιευτήριο προχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Το θέμα των κρυφών γεννήσεων αλλά και τις συγκλονιστικές ιστορίες όπου παιδιά φτωχών οικογενειών δίνονταν σε ευκατάστατες οικογένειες χωρίς να το γνωρίζουν καμιά φορά ακόμα και οι ίδιοι τους οι γονείς “άγγιξε” η τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης και ο Γρηγόρης Γκουντάρας μοιράστηκε με τους συνεργάτες του μία συγκινητική ιστορία.

Ο παρουσιαστής του Alpha μοιράστηκε τη δική του προσωπική εμπειρία, λέγοντας φανερά συγκινημένος πως “επειδή ήμασταν μια φτωχή οικογένεια και ήμουν εγώ ο μεσαίος και ο μεγάλος μου αδελφός. Γεννήθηε ένα τρίτο παιδί, δεν το είδαν ποτέ οι γονείς μου και…”.

Όταν η παρουσιάστρια του “Super Katerina” τον ρώτησε εάν έχει και άλλο αδελφό, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε “δεν ξέρω, δεν ξέρει κανείς. Δεν τους το έδειξαν ποτέ! Είπαν στους γονείς μου ότι πέθανε στη γέννα. Και γι’ αυτό μετά από επτά χρόνια οι γονείς μου έκαναν τον τρίτο μου αδελφό. Φοβερό. Και το έχει καημό η μαμά μου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα