Guardians of the Galaxy Vol.3: Το νέο trailer είναι γεμάτο χάος και χιούμορ

Guardians of the Galaxy Vol.3: Το νέο trailer είναι γεμάτο χάος και χιούμορ
Youtube

Κυκλοφόρησε από την Marvel Studios το νέο trailer του "Guardians of the Galaxy Vol. 3". Πρόκειται για την τελευταία ταινία που θα φέρει αυτή την ομάδα.

Το πρόσφατο trailer του “Guardians of the Galaxy Vol. 3” έκανε την πρεμιέρα του εχθές, Κυριακή και παρουσιάζει περισσότερο Rocket και προβλήματα στην σχέση των Star-Lord και Gamora, ενώ προϊδεάζει ότι αυτή θα είναι “μια τελευταία βόλτα” για τους αγαπημένους μας ήρωες.

Αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία που θα φέρει αυτή την ομάδα. Λέγεται ότι θα είναι διαφορετική από τους προκατόχους της, το παρελθόν του Rocket θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας και η ομάδα θα φορά πανομοιότυπες στολές εμπνευσμένες από τα κόμικς.

“Στο ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ των Marvel Studios, η αγαπημένη ομάδα άκληρων στεριώνει στο Knowhere. Αλλά σύντομα οι ζωές τους αναποδογυρίζουν από τον αντίλαλο του ταραχώδη παρελθόντος του Rocket. Ο Peter Quill κλονισμένος ακόμα από τον χαμό της Gamora, θα πρέπει να πάει με την ομάδα του σε μια επικίνδυνη αποστολή για να σώσει την ζωή του Rocket – μια αποστολή που, αν δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς – μπορεί να οδηγήσει στο τέλος των Guardians όπως τους ξέρουμε”, λέει η επίσημη σύνοψη.

Σύμφωνα με το IGN, το “Guardians of the Galaxy Vol. 3” αναμένεται στις οθόνες των κινηματογράφων της χώρας μας στις 4 Μαΐου 2023.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα