House of Fame: Η Holly Grace δείχνει το δρόμο της αλλαγής και της συμπερίληψης

House of Fame: Η Holly Grace δείχνει το δρόμο της αλλαγής και της συμπερίληψης
Holly Grace instagram @theonlyhollygrace

Tο House of Fame δίνει βήμα και φωνή στο διαφορετικό, καθώς η Holly Grace είναι η πρώτη drag διαγωνιζόμενη σε ριάλιτι μουσικής στην Ελλάδα.

Στο πρώτο Live Concert του House of Fame που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 26/2, μεταξύ των ερμηνειών που ξεχώρισαν ήταν εκείνη του Θέμη Θεοχάρογλου, ο οποίος ως η drag persona “Holly Grace” ερμήνευσε το “Ζητάτε να σας πω” του Αττίκ.

Εδώ και πέντε χρόνια ο Θέμης εργάζεται σε μεγάλες σκηνές της Αθήνας, παρουσιάζοντας μοναδικά shows, μέσα από την drag persona που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και έντονο συναίσθημα. Πρόκειται για μια persona η οποία έχει πάρει έμπνευση για να δημιουργηθεί από τη μητέρα του, αλλά και από άλλες γυναίκες – πρότυπα της ζωής του.

Ο Θέμης γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Στο παρελθόν μίλησε για το bullying που έχει βιώσει στο σχολείο, αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στη Θεσσαλονίκη, λόγω της ενασχόλησής του με το drag θέαμα, αλλά -δυστυχώς- λόγω και της σεξουαλικότητάς του.

“Η Holly Grace ήρθε στη ζωή μου πριν από πέντε χρόνια για να μου δώσει δύναμη. Μου έδωσε δύναμη σαν μια άλλη μητέρα, κολλητή, αδερφή και έχει είδωλο την Ελένη Φουρέιρα“, τόνισε μετά την ερμηνεία που έδωσε στο live του House of Fame.

Η κριτική επιτροπή του House of Fame υποδέχτηκε με διθυραμβικά σχόλια την πρώτη εμφάνιση της Holly Grace.

“Θαυμάζω και σέβομαι αυτό το είδος της τέχνης. Αυτό που είδα και άκουσα με έπεισε. Άκουσα την ψυχή του στο μικρόφωνο”, τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

“Με εντυπωσίασες με τη μεταμόρφωσή σου και την ερμηνεία σου. Μπήκες μέσα στην ηρωίδα και μου μετέφερες τα συναισθήματά σου”, είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Πλούταρχος.

Το Twitter, με τη σειρά του, αποθέωσε τη Holly Grace και υποδέχτηκε θετικά την πρώτη εμφάνιση drag performer σε ριάλιτι μουσικής στη χώρα μας, κάτι που μας δίνει χαρά και ελπίδα για το μέλλον!

Λίγους μόλις μήνες μετά τα Mad Video Music Awards 2020, στα οποία η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στη σκηνή με μέλη του House of Kareola, το House of Fame παίρνει τη σκυτάλη, δείχνοντας το δρόμο της συμπερίληψης και της αποδοχής στο διαφορετικό, που πρέπει κάποτε να σταματήσει να μοιάζει διαφορετικό.

Σκοταδιστικές αντιλήψεις που υιοθετούσε η τηλεόραση αρχίζουν να απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν εικόνες που μόνο χαρούμενους μπορούν να μας κάνουν. Holly Grace go on!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα