Η αποκάλυψη Ξανθούλη για Μαρινέλλα που λίγοι γνώριζαν: “Έμεινε στον άσσο, την αντιμετώπιζαν φριχτά”

Διαβάζεται σε 3'
marinella
Μαρινέλλα Papadakis Press

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα της Μαρινέλλας αποκάλυψε στο “Στούντιο 4” ο γνωστός μυθιστοριογράφος και  δημοσιογράφος.

Φως σε μία άγνωστη πλευρά της Μαρινέλλας που λίγοι μέχρι σήμερα γνώριζαν έριξε μέσα από τις ιστορίες που διηγήθηκε από τον καναπέ του “Στούντιο 4” ο Γιάννης Ξανθούλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ.

Ο γνωστός μυθιστοριογράφος και  δημοσιογράφος με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο “Μαρινέλλα: Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια”, αναφέρθηκε στη μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια, στη ζωή και την καριέρα της φέρνοντας στην επιφάνεια παλαιότερα και άγνωστα στους περισσότερους περιστατικά.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ξανθούλης μίλησε για την περίοδο μετά τον χωρισμό της Μαρινέλλας με τον Στέλιο Καζαντζίδη, μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για εκείνη, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “έμεινε στον άσσο“.

“Η Μαρινέλλα έγινε γνωστή σαν Μαρινέλλα όταν χώρισαν με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ήξερε βέβαια ότι έχει μια ωραία φωνή αλλά, όταν χώρισαν έμεινε στον άσσο. Δεν είχε που να πάει. Πού να πάει; Εκεί βρίσκεται ο Γιώργος Κατσαρός. Του λέει, ‘θέλω να δουλέψω’ και κάνουν μια μεγάλη περιοδεία τότε στη Ρωσία το 1966. Παντρεύτηκαν το ’64 και χώρισαν το ’66”, δήλωσε αρχικά ο μυθιστοριογράφος.

Και πρόσθεσε: “Η Μαρινέλλα γίνεται Μαρινέλλα μετά το ’67. Μετά το ’66, όταν χώρισαν πια, ήταν στον άσσο και μάλιστα συντηρούσε και τους γονείς της. Δεν είχε χρήματα. Ήταν δύο άνθρωποι αλλά μία τσέπη, όχι δύο τσέπες. Εν πάση περιπτώσει, τα λεφτά της τα πήρε. Της είπε ότι θα της δώσει τα λεφτά όταν χωρίσουν και βγει το διαζύγιο. Της τα έδωσε αλλά υπήρξε μια ψυχρότητα και λόγια ψυχρά”.

Σε ερώτηση μάλιστα για το πώς την αντιμετώπισε τότε ο κόσμος ο Γιάννης Ξανθούλης απάντησε “φριχτά”. “Ο κόσμος τότε ήταν με τον Καζαντζίδη. Δηλαδή πήγαινε να τραγουδήσει και της έλεγαν ‘άει μωρή, που έκανες το παλικάρι μας να κλάψει και να στεναχωρηθεί’. Γιατί αυτός τραγουδούσε όλα αυτά τα τραγούδια και ο κόσμος καταλάβαινε ότι έβγαζε τον πόνο του για έναν μεγάλο έρωτα που δεν ευοδώθηκε και το μυαλό του ήταν στην Μαρινέλλα. Οπότε αυτό το πράγμα συνεχίστηκε πολύ καιρό, τρία τέσσερα χρόνια..Έπρεπε να σταθεί”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα