Η απρόσμενη εξέλιξη που έβαλε “φωτιά” στο Grand Hotel – Σοκ για τους τηλεθεατές

Διαβάζεται σε 4'
Η απρόσμενη εξέλιξη που έβαλε “φωτιά” στο Grand Hotel – Σοκ για τους τηλεθεατές
ANT1

Το 19ο επεισόδιο του “Grand Hotel” έφερε αναταράξεις και νέα δεδομένα στην αγαπημένη σειρά του ANT1. Τι είδαμε.

Μια αναπάντεχη εξέλιξη περιλάμβανε το 19ο επεισόδιο της σειράς “Grand Hotel” που προβλήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (23/10), στον ANT1.

Κι αν το μυαλό των περισσοτέρων πηγαίνει στο ειδύλλιο μεταξύ δύο εκ των πρωταγωνιστών, της Αλίκης και του Πέτρου, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν ακόμη.

Υπενθυμίζεται πως, τα πάντα ξεκινούν στο πρώτο επεισόδιο όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα, η Βασιλική Ασλάνογλου, εξαφανίζεται από το πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς.

Ο Πέτρος, ο τολμηρός αδερφός της, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που αποδεικνύεται απειλητική ακόμη και για τη ζωή του.

Διεισδύει στην υψηλή κοινωνία της εποχής προκειμένου να αποκαλύψει ανείπωτες αλήθειες και σοκαριστικά μυστικά και να «ανοίξει» κάποιες πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές.

Στην προσπάθειά του αυτή, όμως, έχει γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλίκης Γαζή, κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, μίας νέας, προοδευτικής γυναίκας, με ανοιχτό μυαλό, που για να σώσει την οικογενειακή περιουσία, αναγκάζεται να αρραβωνιαστεί τον φιλόδοξο και υπολογιστικό Διευθυντή του ξενοδοχείου, τον Ρήγα. Η Αλίκη, παρόλο που ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου, συμφωνεί να τον βοηθήσει να μάθει την αλήθεια για την αδερφή του, προκαλώντας ανοιχτά την οικογένειά της και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή.

Έτσι, λοιπόν, φτάνουμε στο 19ο επεισόδιο (η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00), όπου, παρ’ όλο που ο Πέτρος συνεχίζει τις έρευνες για την αγνοούμενη αδερφή του -με τις ελπίδες να είναι ζωντανή να έχουν εξανεμιστεί- στην αστυνομία φτάνει ένταλμα σύλληψής του για έναν φόνο. Σε πρώτη φάση, οι αστυνομικές αρχές το παραβλέπουν προκειμένου ο Πέτρος να τους βοηθήσει για τον εντοπισμό της Βασιλικής, καθώς διαθέτει άμεση πρόσβαση στο “Grand Hotel”.

Μια κίνηση, όμως, της Αλίκης ανατρέπει τα δεδομένα. Η ίδια καταθέτει στην αστυνομία πως ο αρραβωνιαστικός της, ο Ρήγας Αλεξίου, είναι αυτός που ευθύνεται για την εξαφάνιση της Βασιλικής, παραθέτοντας μια σειρά από στοιχεία με τη βοήθεια του Πέτρου.

Η αστυνομία σπεύδει αμέσως να συλλάβει τον Ρήγα, που θεωρείται πια ως βασικός ύποπτος, και ο ίδιος δίνει εντολή σε έναν στενό συνεργάτη του από το ξενοδοχείο να δολοφονήσει όποιον δει να κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα -εν προκειμένω τον Πέτρο- για να δώσει κατάθεση εναντίον του.

Την ώρα, λοιπόν, που του έχει στήσει καρτέρι μέσα στο δάσος και είναι έτοιμος να τον πυροβολήσει, μια γυναικεία φιγούρα κινείται προς το μέρος του, αποτρέποντας την τελευταία στιγμή τα χειρότερα.

Κι αυτή η γυναικεία φιγούρα δεν είναι η Αλίκη, αλλά η μέχρι πρότινος αγνοούμενη αδερφή του Πέτρου, η Βασιλική… Εξέλιξη που ελάχιστοι θα περίμεναν και που ανεβάζει την αγωνία για τη συνέχεια στο κατακόρυφο.

Οι τηλεθεατές της αγαπημένης σειρά του ANT1 έσπευσαν να υποδεχτούν στα social media με ενθουσιασμό και έκπληξη όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, το οποίο βρέθηκε για ακόμη μια φορά στα κορυφαία trendings του Χ (πρώην Twitter).

Και σας παραθέτουμε μερικές από τις -όχι και τόσο ψύχραιμες- αντιδράσεις τους:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα