Η Έλενα Χριστοπούλου άφησε παίκτρια του TV Queen στο “διαβάστηκε”

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Χριστοπούλου
Έλενα Χριστοπούλου glomex

Η Έλενα Χριστοπούλου συνάντησε τις παίκτριες του TV Queen και ειπώθηκαν πολλές αλήθειες.

Το πρώτο μάθημα στις παίκτριες του TV Queen, του show μέσα από το οποίο θα βρεθεί η “επόμενη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης”, έκανε η Έλενα Χριστοπούλου και η πρώτη συνάντηση μαζί τους ήταν όπως αναμενόταν, άκρως επεισοδιακή.

Η κριτής του show του OPEN, εμφανίστηκε στη Σχολή στο επεισόδιο της Τετάρτης, όπου είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τις παίκτριες, οι οποίες μίλησαν ανοιχτά για τη ζωή τους αλλά και όσα βιώνουν τις πρώτες μέρες στο ριάλιτι.

Μία εξ αυτών, η Χριστίνα εξέφρασε τις ανησυχίες της αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που νιώθει, ξεσπώντας σε κλάματα, με την γνωστή coach να της ζητάει χρόνο.

Η Μαριαλένα μοιράστηκε με τη σειρά της μία ιστορία με την ίδια και την Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία την προσέγγισε και της έδωσε τα στοιχεία της Έλενας Χριστοπούλου ώστε να επικοινωνήσει μαζί της για κάποια μελλοντική συνεργασία.

Όμως μία παίκτρια κατάφερε να ταράξει την Έλενα Χριστοπούλου και αυτή ήταν η Ιωάννα, η οποία εκμυστηρεύτηκε στην κριτήότι έχει τόση αυτοπεποίθηση, που της είχε στείλει προσωπικό μήνυμα, αλλά δεν πήρε απάντηση!

“Πριν έρθω στην Αθήνα, πριν δύο χρόνια, σου έχω στείλει μήνυμα στο Instagram για να με μανατζάρεις. Έχω πολλή αυτοπεποίθηση. Σε θαύμαζα!”, είπε αρχικά η παίκτρια με την Έλενα Χριστοπούλου να τη ρωτάει αν της απάντησε και εκείνη να σχολιάζει: “Όχι φυσικά! Αλλά δεν πτοήθηκα“.

Μη λες όχι φυσικά, τώρα με τάπωσες πολύ! Δεν είναι όχι φυσικά, γιατί απαντάω πολύ, αλλά μπορεί να έπεσες σε περίεργη μέρα. Αλλά καλά έκανες, μπράβο”, είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα