Η Κατερίνα Σαλακά δεν ακτινοβολούσε πάντα αυτοπεποίθηση και ζωντάνια

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Σαλακά
Κατερίνα Σαλακά glomex

Για την παιδική της ηλικία και όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα μίλησε η life coach Κατερίνα Σαλακά.

Μπορεί η Κατερίνα Σαλακά να “είναι η νούμερο ένα επιλογή” και να “ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και ζωντάνια” και οι θετικές δηλώσεις της στα social media να γίνονται viral, η ίδια ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι.

Η γνωστή life coach, και NLP trainer βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Όταν ο παρουσιαστής παρατήρησε πως η ίδια επιλέγει πάντα να φοράει έντονα και χρωματιστά ρούχα, η Κατερίνα Σαλακά αποκάλυψε πως αυτό δεν συνέβαινε στο παρελθόν, κάνοντας μία αναδρομή στην παιδική της ηλικία και τις στιλιστικές της επιλογές τότε.

“Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από τους ανθρώπους που με ακολουθούν τα τελευταία χρόνια μέσα από τα social media. Νεότερη, όπως πάρα πολλοί νέοι, ντυνόμουν κάθε μέρα με μαύρα, σε σημείο που με έλεγαν ‘ο μαύρος πάνθηρας‘. Μου άρεσε πάρα πολύ να ντύνομαι με μαύρα ρούχα, ήταν και μία εύκολη επιλογή. Πολλοί το κάνουν για να έχουν μία εύκολη γκαρνταρόμπα και έχει και μία ασφάλεια το μαύρο.

Αργότερα όμως κατάλαβα ότι εκτός από όλα αυτά, το θέμα της μόδας ή της ασφάλειας, έχει να κάνει και με το ότι θες να περνάς απαρατήρητος, οπότε το μαύρο συμφέρει πάρα πολύ και επίσης με το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει δουλειά με τον εαυτό σου και υπάρχουν κάποια θέματα στο υποσυνείδητο.

Όταν έκανα δουλειά με τον εαυτό μου, όταν τα άλλαξα όλα, δεν ήθελα πια να περνάω απαρατήρητη, να είμαι αόρατη και ήθελα να απολαμβάνω και να χαίρομαι τη ζωή, έβαλα χρώματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα