Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Γνωρίστε τους ήρωες μέσα απ’ τα λόγια των πρωταγωνιστών – Βίντεο

Διαβάζεται σε 4'
Η Μαρία Κίτσου στη σειρά "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά"
Η Μαρία Κίτσου στη σειρά "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά" ΑΝΤ1

Λίγο πριν η “Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά” ξετυλίξει τον μύθο της, συναντάμε κάποιους από τους ήρωές της, που θα μας μυήσουν στον μαγικό της κόσμο. Οι ρόλοι και οι ηθοποιοί.

Η νέα σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”, που έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Πρόκειται το prequel της ιστορίας που “μάγεψε” πέρυσι τους τηλεθεατές.

Η “Φλεγόμενη καρδιά” θα μας μεταφέρει στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο δυνάμεις, το καλό με το κακό, δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά
Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά ΑΝΤ1

Λίγο πριν η ιστορία ξετυλίξει τον μύθο της, συναντάμε κάποιους από τους ήρωές της, που θα μας μυήσουν στον μαγικό της κόσμο…

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι οικογένειες Μοντιλιάνι και οι Εσπόζιτο

Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, είναι παντρεμένη με τον ρέκτορα (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο τη δυσαρεστεί, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως είναι το μέρος που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι, Ενετός ρέκτορας, εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα, εκεί όπου γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη και θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό.

Ο Σίλβιο Εσπόζιτο είναι ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Ένας στρατιωτικός που συμπεριφέρεται με σεβασμό στους Μανιάτες. Είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα.

Η Ρενάτα Εσπόζιτο, η νεαρή γυναίκα του Σίλβιο, είναι Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κεφαλλονιά. Οι Μανιάτες την αγαπούν και εκείνη είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους.

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά
Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά ΑΝΤ1

Οι ηθοποιοί

Τον ρόλο της Πανδώρας Μοντιλιάνι ενσαρκώνει η Μαρία Κίτσου.

Τον ρόλο του Τζουζέπε Μοντιλιάνι ενσαρκώνει ο Μελέτης Ηλίας.

Τον ρόλο του Σίλβιο Εσπόζιτο ενσαρκώνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Τον ρόλο της Ρενάτας Εσπόζιτο ενσαρκώνει η Έλενα Σαλαμπάση

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Γερακάρηδες, Λασκαραίοι και ο απόγονος της Θεοφανώς

Η Λεώνη, πλανόδια ηθοποιός, τριγυρνάει με τον θίασό της σε πόλεις και χωριά. Η συνάντησή της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Αντόνιο Ρούσσο, Ιησουίτης μοναχός, έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του Τάγματός του για να επηρεάσει τους κατοίκους θετικά ως προς τον Καθολικισμό. Όμως, ο σκοπός της άφιξής του και το παρελθόν του κρύβουν πολλά περισσότερα.

Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά
Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά ΑΝΤ1

Οι ηθοποιοί

Τον ρόλο της Λεώνης ενσαρκώνει η Γιούλικα Σκαφιδά.

Τον ρόλο του Αντόνιο ενσαρκώνει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Τον ρόλο του Μήτρου Γερακάρη ενσαρκώνει ο Σπύρος Τσεκούρας.

Τον ρόλο του Νικήτα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα