Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Πότε κάνει πρεμιέρα – Οι μέρες και ώρες προβολής

Διαβάζεται σε 3'
Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά
Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά

Η σειρά – prequel “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” έρχεται στον ΑΝΤ1 και μόλις έγινε γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η νέα σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά” έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 και αναμένεται καθηλωτική.

Το prequel της ιστορίας που “μάγεψε” πέρυσι τους τηλεθεατές μάς πηγαινε πίσω στη Μάνη του 1910, όπου ο Ανδρέας Λάσκαρης, απόγονος της γνωστής οικογένειας των Λασκαραίων και δισέγγονος της Θεοφανώς, ζει στο Λονδίνο ως μέλος της αριστοκρατικής κοινωνίας της εποχής.

Φρεσκοπαντρεμένος κι ευτυχισμένος αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στη γενέτειρά του, με σκοπό να πουλήσει τον παλιό πύργο της οικογένειάς του, τον οποίο έχει κληρονομήσει.

Με την άφιξή του, όμως, στον πύργο των προγόνων του, ένα περίεργο συναίσθημα τον κατακλύζει και το ίδιο βράδυ βιώνει το πρώτο όραμα της ζωής του. Μια νέα γυναίκα του δίνει έναν χρησμό, ζητώντας του να λύσει την κατάρα και να ελευθερώσει τη γενιά τους. Η γυναίκα του οράματός του είναι η Θεοφανώ.

Ο Ανδρέας Λάσκαρης ξυπνάει βαθιά επηρεασμένος απ’ όσα είδε κι άκουσε. Ακυρώνει την πώληση του πύργου και ξεκινάει την αναζήτηση για να ερμηνεύσει και να λύσει τον γρίφο που του δόθηκε.

Μαζί του οδηγούμαστε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας…

Η αρχή της ιστορίας

Μάνη 1710

Η Μάνη ζει κάτω από την Ενετική κυριαρχία.

Ο Ενετός Διοικητής της περιοχής, Σίλβιο Εσπόζιτο, με τη γυναίκα του Ρενάτα μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας στο πλευρό τους τον Νικήτα Λάσκαρη (προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη), που εκτελεί χρέη στρατιωτικού συμβούλου του. Οι Εσπόζιτο έχουν τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας γιατί είναι δίκαιοι και δοτικοί με τους Μανιάτες.

Η οικογένειά των Γερακάρηδων έχει πατριάρχη τον Μήτρο Γερακάρη (προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη,) που είναι ιδιοκτήτης ενός καπηλειού με πόρνες και έχει μια ομάδα που λυμαίνεται την περιοχή. Παραμένει, όμως, ανέγγιχτος από τους Ενετούς λόγω της επιρροής του στους ντόπιους.

Στον πύργο των Λασκαραίων, όλοι προετοιμάζονται για την άφιξη του νέου Ρέκτορα, Τζουζέπε Μοντιλιάνι, και της συζύγου του Πανδώρας.

Η άφιξη του σκληρού Ρέκτορα θα συμπέσει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Οι ντόπιοι ξεσηκώνονται, θεωρώντας πως κάτι διαβολικό βρίσκεται ανάμεσά τους και ο Τζουζέπε αποφασίζει να φτάσει μέχρι τέλους για να ανακαλύψει τον φονιά των κοριτσιών.

Μία κατάρα και ένα χάρισμα γεννιούνται, όπως θα γεννηθεί και η έχθρα των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων για το ποιος θα αναλάβει την πολυπόθητη Καπετανία…

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς θα είναι η Μαρία Κίτσου, η οποία  ενσαρκώνει τον ρόλο της Πανδώρας Μοντιλιάνι και θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι “Άγριες Μέλισσες”.

Στη σειρά θα δούμε επίσης τους ηθοποιούς: Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρο Πιεχόβακ.

Η πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22:30 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

magissa
magissa ANT1

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα