Η Μάγισσα: Το Twitter ανακήρυξε τον Νίκο Ψαρρά “εθνικό θείο”

Διαβάζεται σε 2'
magissa
Η Μάγισσα

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 “Ή Μάγισσα” καθήλωσαν τους τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης όμως οι χρήστες του Twitter/X υποκλίθηκαν στον Νίκο Ψαρρά.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (13/12) η επιτυχημένη σειράΗ Μάγισσα” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, η Μεταξία ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, ενώ η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά.

Ο όρος που θέτει η Μεταξία για να γυρίσει στους Λασκαραίους, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μάρκο και πλέον οι δυο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

Η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες, προκειμένου η Θεοφανώ, μετά τη γέννα, να φύγει απ’ τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο.

Μια συζήτηση του Μάρκου με τον Αντρέι θα φέρει τους δύο άντρες στα όριά τους.

Η Μάγισσα: Οι αντιδράσεις στο Twitter/X για τον “Κανέλλο”

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό για ακόμη μια φορά αποθέωσε τον Κανέλλο, τον οποίο υποδύεται επιτυχημένα ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος έχοντας μάθει πως ο Αντρέι είναι ο χαμένος γιος του αδερφού του, Τζανέτου, δηλαδή ένας Λάσκαρης, τον υπερασπίζεται και τον προστατεύει.

Η ανάρτηση του Νίκου Ψαρρά για τον “Αντρέι”

Οι χρήστες της πλατφόρμες “δόξασαν” τον Κανέλλο, ανακηρύσσοντάς τον “εθνικό θείο“, φέρνοντας τη “Μάγισσα” στην κορυφή των trends.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα