Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα όταν ήταν νέοι

Διαβάζεται σε 3'
Μαρία Ιωαννίδου
Μαρία Ιωαννίδου PAPADAKIS PRESS

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha για την ηλικία της, το sex appeal και το αν ισχύει πως παλαιότερα είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα.

Μια ηλιόλουστη ημέρα, η Mαρία Ιωαννίδου κάθισε δίπλα σε μια πισίνα, απέναντι από τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, συνεργάτη της εκπομπής Ηappy Day του Alpha.

Η πρώτη ερώτηση ήταν τι κάνει και διατηρεί το σώμα της. Απάντησε «τίποτα απολύτως. Είναι DNA. Όλη μου η οικογένεια είχε ωραία σώματα και ιδιαίτερα η μητέρα μου. Και να σκεφτείς πως δεν κάνω δίαιτα στην ηλικία μου, γιατί μεγαλώνω έτσι; Είμαι μια ώριμη κυρία».

Νιώθει sex symbol; «Για να σε κοιτάξουν οι άνδρες, δηλαδή τα αγόρια, πρέπει να τους κοιτάξεις. Εγώ δεν τους κοιτώ πια, δεν φλερτάρω».

Την έχει φλερτάρει ωστόσο, ποτέ νεότερος άνδρας; «Ναι». Και πώς ένιωσε; «Αστεία! Αισθάνθηκα η θεία του, η μαμά του -κάπως έτσι. Δεν μου αρέσει».

Ακολούθως έδειξε κάποιες ασκήσεις στο νερό που βοηθούν στη φυσική κατάσταση, με τον ρεπόρτερ να επιστρέφει με την ερώτηση «στο διαδίκτυο γράφει πως είστε 81 ετών! Γιατί;» εφόσον δεν είναι η αλήθεια.

Η Μαρία Ιωαννίδου γέλασε και είπε «γιατί με μισούν! Ξέρω εγώ; Τι να πω; Είναι άσχετοι. Είχα κάποιον, μέσα από τον χώρο, με τον οποίον είχα αρπαχτεί. Πολύ τον υποψιάζομαι πως είναι αυτός που το έκανε. Το είπα στη δικηγόρο μου, μου είπε θα στο βγάλω. Δεν ξέρω. Δεν βγήκε;».

Δεν είναι 81;

«Όχι καλέ. Τρελαθήκατε; Για να είμαι ακριβής, είμαι 60 κάτι -το κάτι δεν θα το πω ποτέ. Όταν πουρέψω, μπορεί. Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Δεν μου φαίνεται πόσο είμαι».

Είχε σχέση στο παρελθόν με τον Γιώργο Νταλάρα;

«Ναι, όταν ήμουν πιτσιρίκα. Ήμασταν στο θέατρο Ακροπόλ, ήμουν 16-17 και ακόμα με τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά. Οπότε και ο Βαγγέλης είχε κάτι κι εγώ ερωτεύτηκα πάρα πολύ -κι εκείνος εμένα- τον Γιώργο Νταλάρα.

Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό. Είχε μια σχέση με τη Βέρα Κρούσκα -το λέμε γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια- και βλεπόμασταν κρυφά. Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός μαζί μου. Χωρίσαμε γιατί είχε σχέση που ήταν αρκετά σοβαρή. Εμένα όμως, μου κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα