Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε το απόλυτο spoiler – Έτσι θα έρθει ο “Σασμός”

Διαβάζεται σε 4'
Σασμός
Σασμός ALPHA

Ο “Σασμός”, η σειρά φαινόμενο του ALPHA μπαίνει στην τελική ευθεία και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε το απόλυτο spoiler. Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο.

Οι μνήμες κρύβουν πόνο. Η λήθη έχει τίμημα. Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός, μόνο Σασμός“. Η σειρά φαινόμενο μπαίνει στην τελική της ευθεία, στον δρόμο της λύτρωσης και της κάθαρσης και την Πέμπτη (04/07) θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του “Επιλόγου”.

Θα έρθει όμως ο Σασμός μεταξύ των δύο οικογενειών; Και αν ναι με ποιον τρόπο;

Στα ερωτήματα αυτά απάντησε η τηλεοπτική “Καλλιόπη”, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία το πρωί της Τρίτης (02/07) βρέθηκε στην εκπομπή “Super Katerina” δίνοντας το απόλυτο spoiler για το φινάλε της δραματικής σειράς.

“Ήδη έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα με τα δυο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ, που κόντρα σε όλες τις διαμάχες και τις βεντέτες και την εκδίκηση, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαφτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά η “Καπετάνισσα” του “Σασμού” στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

“Ο Σασμός θα έρθει με μια βάφτιση, όπου λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ουσιαστικά ο Σασμός. Είναι ανατριχιαστικό. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για το τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε: “Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του ‘Σασμού’ να χαίρονται πάρα πολύ όλους μας. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα, μιλάω για τη Βασιλική, και για έναν αδερφό, μιλάω για τον Αστέρη, όταν γίνει ας πούμε ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι; Υπάρχει επίσης άλλος ένας άγραφος νόμος στην Κρήτη. Όχι σε ένα, ούτε σε δύο, ούτε σε τέσσερα χρόνια… Στα τρία χρόνια γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάφτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες, για να μπορούν να συνεχίσουν να βαφτίζουν, να παντρεύονται. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαφτίζει. Ο χορός και το γλέντι γίνεται στον υπερθετικό βαθμό. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό ή προς τους νεκρούς, αντιθέτως είναι ‘θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και ο νέοι που θέλουν να παντρευτούν'”.

Η Μαρία Τζομπανάκη δεν αποκάλυψε ωστόσο ποιες απώλειες θα δούμε στο φινάλε της σειράς.

“Θα δούμε όλους τους ήρωες τρία χρόνια μετά”

Η Μαρία Τζομπανάκη επιβεβαίωσε πως στο φινάλε του “Σασμού” θα δούμε όλους τους ήρωες τρία χρόνια μετά, μεταξύ αυτών και την “Καλλιόπη”, η οποία θα συνεχίσει να φοράει μαύρα, όπως είπε η ηθοποιός για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

“Όχι δεν τα βγάζει τα μαύρα η Καλλιόπη, ούτε και η Βασιλική. Αλλά φοράμε αυτό το λευκό που βάζει η χήρα στην πλάτη της, όταν πάνε σε ένα γάμο για να ξορκίσει την κακή τύχη που μπορεί να φέρει στο ζευγάρι. Δηλαδή, καμιά άλλη να μη γίνει χήρα”, είπε η Μαρία Τζομπανάκη, αποκαλύπτοντας πως η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε αυτά τα τρία χρόνια είναι το μοιρολόι που γύρισαν πριν από λίγες ημέρες, τους στίχους του οποίου έγραψε όπως είπε, η ίδια.

Σασμός: Το trailer για τα τελευταία επεισόδια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα