Η νέα σειρά του Alpha θυμίζει “Άγγιγμα Ψυχής” – Ο διάσημος ηθοποιός που θα μεταμορφωθεί σε ιερέα

Διαβάζεται σε 2'
Άγγιγμα Ψυχής
Άγγιγμα Ψυχής ΑΝΤ1

Ο ALPHA ετοιμάζει τα δυνατά του χαρτιά τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ρίχνει στη μάχη της μυθοπλασίας μία νέα σειρά που θα καθηλώσει.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε επί τρεις τηλεοπτικές σεζόν ο “Σασμός“, ο ALPHA επιμένει στη μυθοπλασία και ρίχνει στη μάχη της prime time ζώνης μία νέα σειρά που έρχεται να μας θυμίσει χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Katerina”, η νέα σειρά του ALPHA έχει τίτλο “Άγιος Έρωτας“, ένα θρησκευτικό δράμα εποχής, ένα σύγχρονο “Άγγιγμα Ψυχής”, η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 1998-1999, με πρωταγωνιστές τον Σταύρο Ζαλμά και τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Αυτή τη φορά τον ρόλο του ιερέα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος “πέφτει στα δίχτυα” της Δανάης Παππά, η οποία τον ερωτεύεται παράφορα και θα προσπαθήσει να τον κάνει να βγάλει τα ράσα και να την ακολουθήσει στην κοσμική ζωή.

“Είναι όμως τόσο αθώος όσο νομίζουμε ο ιερέας Δημήτρης Γκοτσόπουλος ή κρύβει ένα ένοχο παρελθόν και αυτή η σχέση με τη Δανάη Παππά μπορεί να οδηγήσει κάπου αλλού που ούτε η ίδια φαντάζεται;”, ρώτησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, θέτοντας ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διαδραματιστεί η ιστορία.

Πρόκειται όπως είπε επίσης για μία σειρά εποχής, με την ιστορία να περιγράφει μία ελληνική πραγματικότητα προηγούμενων ετών με άλλα ήθη και έθιμα.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως στο cast της σειράς εντάσσεται επίσης η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά τη σειρά “Τα Καλύτερά μας Χρόνια”, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Μαρίνα Ψάλτη, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Καλλιρρόη Μυριαγκού και σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση τον Δημήτρη Παπανικολάου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα