Θυελλώδεις έρωτες, χίπηδες και μυστήριο στα Μάταλα της Κρήτης

Θυελλώδεις έρωτες, χίπηδες και μυστήριο στα Μάταλα της Κρήτης
Η Παραλία ert

Μυστικά, απαγορευμένες αγάπες και ανθρώπινες ιστορίες που συγκλονίζουν στη νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ, με τίτλο "Η παραλία".

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «Η παραλία», σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας καθηλώσει.

Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη.

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών «Η παραλία» μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων, μυστήριο, έρωτας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Τα όνειρα και οι εφιάλτες των πρωταγωνιστών βγαίνουν στην επιφάνεια και οι χίπηδες χορεύουν κάτω από το φεγγάρι.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρη Μοθωναίο (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρο Λογοθέτη (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Αντιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλα Παπαγιάννη (Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένη Παπαδόπουλο (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Δημήτρη Ξανθόπουλο (Σήφης Γερωνυμάκης), Γιάννη Κουκουράκη, Μάκη Παπαδημητρίου, αλλά και τη μοναδική Μπέτυ Λιβανού και τον Γιώργο Νινιό.

Δείτε το trailer της νέας σειράς

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα