Η πιο “μια ζωή την έχουμε” πρώτη πρόταση γάμου του First Dates

Διαβάζεται σε 3'
Η πιο “μια ζωή την έχουμε” πρώτη πρόταση γάμου του First Dates
O κύριος Γιάννης, η κυρία Νίτσα και οι κουμπάροι τους. YouTube

Στο τελευταίο επεισόδιο του First Dates, ο 78χρονος Γιάννης αποφάσισε σε λίγα λεπτά πως η 75χρονη Νίτσα είναι η παρέα που θέλει να έχει στη ζωή του και της έκανε πρόταση γάμου.

Το First Dates άλλαξε ημέρα και πλέον θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στο Star. Η πρεμιέρα αυτής της νέας εποχής περιλάμβανε και την πρώτη πρόταση γάμου που έχει γίνει στο πλαίσιο του τηλεοπτικού προϊόντος που έχει ως στόχο να βοηθά ανθρώπους να βρουν συντρόφους.

Μεταξύ των επισκεπτών στο εστιατόριο που ‘χει στήσει η εκπομπή ήταν ο 78χρονος Γιάννης και η 75χρονη Νίτσα. Κάποια στιγμή, η γυναίκα σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Ο κύριος Γιάννης φώναξε (με ένα υπέροχο νεύμα) τη σερβιτόρα για να της πει «γουστάρω πολύ. Μου αρέσει η παρέα της, ο χαρακτήρας της».

Απολαμβάνετε τη ζωή;
«Πάρα πολύ»

Σας πάει το διαζύγιο;
«Δεν μου πάει; Το ήθελα!».

Η σερβιτόρα αποχώρησε λέγοντας «καλή λευτεριά, από τον προηγούμενο γάμο», με τον κύριο Γιάννη να τη ρωτάει αν μπορεί να τη φωνάξει για μάρτυρα. Η κοπέλα υπέθεσε στη δίκη για το δικαστήριο, με τον 78χρονο να της εξηγεί πως την ήθελε για μάρτυρα, στο δημαρχείο.

Σε cue είπε πως «είμαι απρόβλεπτος. Ό,τι μου έρχεται στο μυαλό, το λέω εκείνη την ώρα και δεν αλλάζω ποτέ».

Ειδοποίησε και το επιτελείο της εκπομπής πως θα κάνει στην κυρία Νίτσα πρόταση γάμου, πράγμα που όντως έκανε με την επιστροφή της στο τραπέζι.

«Ξέρεις τι έλεγα; Μου φαίνεται θα με δείρεις. Θα φάω ξύλο. Δεν θα τη γλιτώσω. Δεν θα τη βγάλω καθαρή απόψε. Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θες;».

Άναυδη η κυρία Νίτσα, χαμογέλασε και είπε «ευχαριστώ πολύ. Αυτά έλεγες στην κοπέλα;». Η Ζενεβιέβ ρώτησε αν ήλθε η ώρα να ανοίξουν σαμπάνια, με την κυρία Νίτσα να λέει πως «δεν απάντησα» και την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται περισσότερο από την μέλλουσα νύφη που όπως ομολόγησε «ξαφνιάστηκα. Μου ήλθε ταμπλάς. Δεν το περίμενα».

Η Ζενεβιέβ πρότεινε στην κυρία Νίτσα να πει το ναι («η ζωή είναι ωραία») κι εκείνη δεν σταμάτησε να γελάει και να λέει «δεν το πιστεύω. Μου ήλθε απότομο». Ο κύριος Γιάννης της είπε «έτσι κάνω εγώ. Τρελά πράγματα» και όπως απολάμβαναν ένα γλυκό παρέα, της ζητούσε μια απάντηση. Εκείνη επανέλαβε «ευχαριστώ πολύ» πριν ενώσουν τα χέρια τους και τελικά, ο 78χρονος αποσπάσει το ‘ναι’ και ολοκληρώσει με το «είμαι τρελός για δέσιμο».

H παρουσιάστρια έταξε να γίνει κουμπάρα και ενημέρωσε ότι το τραπέζι ήταν κερασμένο από την παραγωγή, για το γάμο. Ο κύριος Γιάννης ρώτησε την κυρία Νίτσα αν της άρεσε ό,τι έγινε. Εκείνη απάντησε «μου έδωσε χαρά», με τον 78χρονο να εξηγεί πως κι εκείνος ακριβώς αυτό αισθάνθηκε -που στο τέλος της ημέρας είναι το μόνο που έχει σημασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα