J2US: Ανατροπή στην πρώτη αποχώρηση – Η επιτροπή τους κράτησε, το κοινό τους έδιωξε

J2US: Ανατροπή στην πρώτη αποχώρηση – Η επιτροπή τους κράτησε, το κοινό τους έδιωξε
INSTAGRAM@J2US_GR

Παρά την τελευταία τους θέση στη βαθμολογία, το τηλεοπτικό κοινό τους κράτησε στο show. Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US του Σαββάτου.

Με σπουδαίες εμφανίσεις και ερμηνείες που συνέθεσαν ένα φαντασμαγορικό show, επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου το “Just the 2 of us” μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μαζί με την Κατερίνα Στικούδη από το celebrity room αλλά και τους τέσσερις κριτές (Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή) υποδέχτηκαν τα ζευγάρια, τα οποία μετέφεραν στη σκηνή χορό, ζωντάνια και διασκευές γνωστών κομματιών που αγαπήθηκαν.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως τα 15 ζευγάρια του show έγιναν 16, αφού σε αυτά προστέθηκε ακόμη ένα, αυτό του Ιωάννη Μελισσανίδη με τη Μελίνα Μακρή.

Η βραδιά περιελάμβανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως αυτή που χάρισαν Βίκη Κουλιανού και Άρις Πετράκης, αλλά και αυτή που “τρέλανε” το Twitter από τη Νάνσυ Παραδεισάνου και τον Σώτη Βολάνη.

J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε

Στο τέλος της βραδιάς, ωστόσο, ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει οριστικά το Show, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και την κριτική επιτροπή.

Εκεί βέβαια είχαμε και μία μεγάλη ανατροπή, αφού παρά την βαθμολογία της επιτροπής, αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο ήταν η βαθμολογία του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι, Σπύρος Νικολαϊδης και Θέλξη, που βρέθηκαν στην τελευταία θέση, συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία της των κριτών, σώθηκαν από τους τηλεθεατές που τους κράτησαν στο παιχνίδι.

Αντίθετα, αυτό δεν έγινε με τη Σοφία Αρβανίτη και τον Γιάννη Κατινάκη, που συγκέντρωσε τις λιγότερες τηλεοπτικές ψήφους και ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το φετινό J2US.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα