J2US: Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής οι μεγάλοι νικητές – Η αφιέρωση “για όσους ζουν στο περιθώριο”

Διαβάζεται σε 2'
J2US: Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής οι μεγάλοι νικητές – Η αφιέρωση “για όσους ζουν στο περιθώριο”
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου είναι οι μεγάλοι νικητές στο μουσικό σόου του Alpha, J2US νικώντας τα άλλα τρία ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.

Η έκτη σεζόν του J2US ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, γεμάτη εκπλήξεις, μουσική και καλές ερμηνείες, με τους φιναλίστ Σωτήρη με Φειδία, Γιάννη Σεβδικαλή με Σοφία Κουρτίδου, Γιώργο Μαούτζα με Τάνια Μπρεάζου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου με Ίαν Στρατή να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό.

Τα ζευγάρια των διαγωνιζομένων, πέρα από τα τραγούδια της επιλογής τους, ερμήνευσαν και ένα κοινό τραγούδι του Γιάννη Πάριου.

Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς, ωστόσο, ήταν όταν το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να αποφασίσει τον μεγάλο νικητή. Οι ψήφοι ήταν πολύ κοντά, με το επίπεδο να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Τελικά, για την έκτη σεζόν του J2US, νικητές αναδείχθηκαν οι Γιάννης Σεβδικαλής και Σοφία Κουρτίδου, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

 

Γιάννης Σεβδικαλής: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»

Μετά την ανακοίνωση, ο παραολυμπιονίκης έστειλε το δικό του μήνυμα, εμφανώς συγκινημένος.

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτή τη στιγμή για εμάς. Αυτό το βραβείο το αξίζουν όλα τα παιδιά, δεν είναι δικό μας, είναι δικό σας παιδιά, είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, των ανθρώπων που είναι μειονότητες, των ανθρώπων που έχουν όνειρα, στόχους. Παιδιά αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε» είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής.

«Εσύ είσαι η απόδειξη αγάπη μου» παρενέβη η Σοφία Κουρτίδου.

Κοκλώνης: Το “ευχαριστώ” στους συνεργάτες του

Είχαν προηγηθεί, λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, τα λόγια του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τον Alpha και όλους τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Alpha. Αυτό το σπίτι μας αγκάλιασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ζήσαμε πολλές χαρές και λύπες, αγωνίες. Περάσαμε καλά. Εμένα μου φέρονταν σαν παιδί τους» είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και στη συνέχεια ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Πριν προχωρήσω, θέλω να σας πω κάτι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εμείς, σας είπα με Πι το Just θα κάνουμε! Μεγάλη αγκαλιά και καλό καλοκαίρι» κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα