J2US: Σχοινάς και Γαρμπή μαζί στη σκηνή – Το τρυφερό φιλί τους

J2US: Σχοινάς και Γαρμπή μαζί στη σκηνή – Το τρυφερό φιλί τους
J2US - Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή glomex - alpha tv

Το εντυπωσιακό ντουέτο της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά και το γλυκό φιλί στη σκηνή του J2US.

Επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου το “Just the 2 of us” μέσα από την συχνότητα του Alpha. Η βραδιά περιελάμβανε απολαυστικά ντουέτα και ερμηνείες που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

J2US: Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή στη σκηνή

Με το πιο ξεσηκωτικό του πρόγραμμα βρέθηκε στη σκηνή του J2US ο Διονύσης Σχοινάς προκειμένου να παρασύρει το κοινό στο πιο διασκεδαστικό πάρτι.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε με τις μεγαλύτερές του επιτυχίες και απογείωσε τη διασκέδαση. Ο ίδιος θέλησε να αιφνιδιάσει την σύζυγο του, Καίτη Γαρμπή, καλώντας τη στη σκηνή.

Η αρχή έγινε με το κομμάτι «Συγκοινωνούντα δοχεία», όπου και αναφώνησε «αφιερωμένο στο κορίτσι μου».

Οι δυο τους πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που έκλεισε, μάλιστα, με ένα παθιασμένο φιλί.

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Στο τέλος της βραδιάς, ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει οριστικά το λαμπερό show, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και την κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, ο Άρις Πετράκης και η Βίκυ Κουλιανού βρέθηκαν στην τελευταία θέση της γενικής κατάταξης, συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησαν από το φετινό “J2US”.

«Είμαι σκασμένη! Στεναχωριέμαι που θα φύγει η Βίκυ και όσοι με ακούνε… η Βίκυ δεν πρέπει να λείπει από την τηλεόραση. Πρέπει να είναι στην τηλεόραση για πολλούς λόγους», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα