Κατερίνα Δαλάκα: Αποκαλύπτει την αλήθεια για το Survivor – “Έφαγα μία φορά, το έστησε ο Μπάρτζης”

Κατερίνα Δαλάκα: Αποκαλύπτει την αλήθεια για το Survivor – “Έφαγα μία φορά, το έστησε ο Μπάρτζης”
Κατερίνα Δαλάκα Glomex

Η Κατερίνα Δαλάκα "έλυσε" τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την αποβολή της από το Survivor All Star. Η περιγραφή για το τι ακριβώς συνέβη και η παραδοχή της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΙ βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (04/04) η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά ανοιχτά τι ακριβώς συνέβη με την αποβολή της από το Survivor All Star.

“Μου αρέσει όταν κάνω κάτι σωστό ή λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα. Αλλά δεν ήμουν η μόνη που το έκανα. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις”, είπε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

“Δεν ήρθα να απολογηθώ, ούτε ήρθα να κρίνω αυτούς που με έκριναν. Ήρθα να δώσω την αλήθεια στα άτομα που πλήρωσαν για να με βγάλουν εμένα νικήτρια και να μου αλλάξουν τη ζωή οικονομικά. Ευχαριστώ και τον κ. Ατζούν που είναι ένας πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος”, είπε, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Τούρκος παραγωγός βγήκε και είπε πως δεν βρέθηκαν στοιχεία για επικοινωνία της Κατερίνας Δαλάκα με Ελλάδα.

“Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα. Γιατί σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω”, πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Δαλάκα περιέγραψε τι συνέβη: “Η Ασημίνα είχε μια διαμάχη με τον Μπάρτζη, κάτι δικά τους. Ο Μπάρτζης ήθελε να την εκιδκηθεί και έστησε όλη αυτή την ιστορία. Θα πρέπει να πάει στο Hollywood ο Νίκος. Αυτή η ερμηνεία, το τρέμουλο… Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα ήμουν ανήξερη. Μα δεν είχα πιάσει κινητό. Ούτε η Ασημίνα έπιασε κινητό. Και οι δύο φάγαμε, μία φορά, ένα σάντουιτς“.

“Έγινε αυτό με την παράβαση και κάποια συγκεκριμένα άτομα από τη Μπλε, εκβίασαν την παραγωγή πως αν δεν φύγουμε, και συγκεκριμένα εγώ, θα έφευγαν. Ήμουν μια παίκτρια που ξέρουν ότι θα έφτανα μακριά, οπότε είναι λογικό να πατήσουν εκεί και να πουν να φύγει η Δαλάκα. Θα ήθελα πολύ να δω αν όντως έφευγε κάποιος” συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε:Όποιος με ξέρει σαν παίκτρια, ξέρει ότι δεν θα ρίσκαρα να πάρω κινητό. Γιατί είχα βλέψεις για τον τελικό. Μπήκα με την ψυχολογία ότι θα δω τους δικούς μου σε 6 μήνες. Δεν ήταν ανάγκη επιβίωσης το κινητό. Το φαγητό όμως, ήταν. Δεν άντεχα άλλο, έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και δεν έτρωγα. Πριν φύγω από την Ελλάδα είχα Covid, εκεί ο Covid μου γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα“.

“Με αδίκησαν. Εγώ δικαιώθηκα από τη στιγμή που βγήκε ο κύριος Ατζούν και είπε πως έχουν τα πράγματα”, είπε.

Επίσης, η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε πως τα πλάνα που προβλήθηκαν τα οποία τις έδειχναν να απομακρύνονται από την παραλία, δεν είναι από τη μέρα που έγινε η παράβαση, αλλά τρεις μέρες μετά. Σημείωσε, δε, ότι δεν ήταν κανένας μπροστά τη στιγμή της παράβασης.

“Ο Μπάρτζης είδε μάλλον μια άλλη πολύ καλή μας κολλητή. Που δεν έκανε παρέα μαζί μας, αλλά τελικά έκανε… Αυτή τα έχει κάνει όλα αυτά. Είναι μια πλεκτάνη. Πιστεύω οι τηλεθεατές κατάλαβαν για ποια λέω. Το πραγματικό ριάλτιι δεν είναι αυτό που βλέπετε. Είναι πίσω από τις κάμερες”, είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

“Δεν θα ξαναπήγαινα. Γιατί όσο αγάπησα αυτό το παιχνίδι, τόσο με απογοήτευσε. Δεν μου άξιζε αυτό το τέλος”, κατέληξε.

Τέλος, η ίδια είπε πως το πλήρωσε το σάντουιτς που έφαγε, αλλά δεν ξεκαθάρισε με τι λεφτά το πήρε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα