Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε πρεμιέρα και ανακοίνωσε πως φέτος θα λείπουν οι υπερβολές και ο κιτρινισμός

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου glomex

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα στον ALPHA και έδωσε την ταυτότητα της φετινής της εκπομπής της.

Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή και για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία επέστρεψε στην πρωινή ζώνη του ALPHA για τέταρτη χρονιά.

Ντυμένη και η ίδια στα λευκά, χρώμα που επιλέγει σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρεμιέρες της και φανερά ανανεωμένη, η Κατερίνα Καινούργιου είπε την πρώτη “καλημέρα” της νέας σεζόν, δίνοντας ήδη από τα πρώτα λεπτά της πρώτης εκπομπής της τον παλμό για τη φετινή “Super Katerina“.

Αφού δέχθηκε μία τεράστια ανθοδέσμη με τα αγαπημένα της λουλούδια, χωρίς να αποκαλύψει τον αποστολέα, η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της εκπομπής της, ανέφερε αρχικά, “σαν να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Φέτος κλείνουμε τέσσερα χρόνια μαζί, μαζί εδώ στο σπίτι μας τον Alpha και εκείνο που σίγουρα ξέρετε είναι ότι ποτέ δεν σας έκρυψα τίποτα. Μαζί εδώ, μοιραζόμαστε τα πάντα. Τα όμορφα, τα δύσκολα, πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές θέλω να πιστεύω […] Ξέρετε την αλήθεια μου και θα σας πω κάτι και πολύ σημαντικό. Φέτος αποφάσισα, έτσι μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγώ από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για μένα. Με αλήθεια, ψυχραιμία και δίχως υπερβολές και κιτρινισμό”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τα πρόσωπα που θα βρίσκονται φέτος στο πλευρό της, με πρώτο το “άλλο της μισό τηλεοπτικά”, Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, που πέρυσι βρισκόταν στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, την Κατερίνα Παπακώστα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα