Κατερίνα Καινούργιου: Ο ηθοποιός που την “ξετρέλανε” και ο απολαυστικός τους διάλογος

Κατερίνα Καινούργιου: Ο ηθοποιός που την “ξετρέλανε” και ο απολαυστικός τους διάλογος
Glomex

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε με την ομορφιά του ηθοποιού Νίκου Βατικιώτη και δεν σταμάτησε λεπτό να του "πετάει" υπονοούμενα. Οι ατάκες που αντάλλαξαν.

Μια έκπληξη επιφύλασσαν στην Κατερίνα Καινούργιου οι συνεργάτες της το πρωί της Τετάρτης (8/12), καθώς έφεραν ως καλεσμένο στην εκπομπή “Super Katerina” τον ηθοποιό Νίκο Βατικιώτη.

Πρόσφατα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε ενθουσιαστεί όταν είδε τον ηθοποιό να κάνει δηλώσεις σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε από την εκπομπή της. Η ίδια δεν τον γνώριζε και μόλις τον αντίκρισε στο βίντεο ανέφερε πως είναι πολύ όμορφος και ρωτούσε τους υπόλοιπους στο πάνελ εάν γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, εάν είναι παντρεμένος και σε ποια παράσταση παίζει.

Έτσι, ο συνεργάτης της και δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποφάσισε να φέρει τον ηθοποιό στην εκπομπή, αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Βατικιώτης έφτασε στο πλατό και ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό να του “πετάει” υπονοούμενα και να “πειράζει”.

“Αχ ρε Νίκο, ρεζίλι έγινα”, είπε η παρουσιάστρια αρχικά και συνέχισε: “Έλα δίπλα μου να δούμε αν ταιριάζουμε”. Έπειτα, τον ρώτησε το ζώδιό του, εάν έχει σχέση, ποιες μέρες παίζει η παράσταση “12 Ένορκοι” στην οποία πρωταγωνιστεί, ώστε να πάει να τον δει και πολλά άλλα.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα