Κάτια Νικολαΐδου: Η συγκλονιστική ερμηνεία της στον “3ο Νόμο” που ελάχιστοι θυμούνται

Διαβάζεται σε 2'
Κάτια Νικολαΐδου: Η συγκλονιστική ερμηνεία της στον “3ο Νόμο” που ελάχιστοι θυμούνται
Ο 3ος Νόμος - ''Βελουδένιες'' Mega TV

Μια από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της Κάτιας Νικολαΐδου ήταν η ερμηνεία της στον “3ο Νόμο” του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Η είδηση θανάτου της αγαπημένη ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα «έφυγε» από τη ζωή στα 58 της χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Κάποιοι τη θυμούνται από το μακρινό 2000, όταν έπαιζε στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο», άλλοι από τις συμμετοχές της σε επεισόδια της «10ης εντολής» και άλλοι από τα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega.

Η τηλεοπτική καριέρα της Κάτιας Νικολαΐδου ξεκίνησε το 1992 στο επεισόδιο «Νυχτερινός επισκέπτης» της αστυνομικής σειράς «Τμήμα Ηθών».

Έναν χρόνο αργότερα, έκανε guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Στον αστερισμό της γραβάτας», το 1995 έπαιξε στο επεισόδιο Σαλώμη της σειράς «Ανατομία ενός εγκλήματος», συμμετείχε σε δύο ιστορίες της σειράς «Μαγική Νύχτα» ενώ έκανε και μία guest εμφάνιση στην αισθηματική σειρά «Πειρασμός».

Τη σεζόν 1996-97 υποδύθηκε τη Τζούλη στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Παλίρροια» στο Mega.

Για δύο χρόνια, από το 2004 μέχρι το 2006 άφησε για λίγο την υποκριτική για να συμπαρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπής του Alpha «Αυτό μας έλειπε!».

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε συνολικά 15 ιστορίες της σειράς «10η εντολή».

Από το 2007 μέχρι το 2009 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Mega «Μια στιγμή δυο ζωές» υποδυόμενη την Άννα Ιωάννου. Τη σεζόν 2008-2009, πέρα από την παρουσία της στο δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του SIGMA «Σε φόντο κόκκινο».

Τη σεζόν 2012-2013 είχε ένα ρόλο-κλειδί στην καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα».

Το 2013 υποδύθηκε τη Γεωργία στη κινηματογραφική μαύρη κωμωδία του Δημήτρη Αρβανίτη «Μια νύχτα στην Αθήνα».

Λίγο πριν, το 2010, η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο “Βελουδένιες” του «3ου Νόμου», της τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων που δημιουργήθηκε από τον Πάνο Κοκκινόπουλο και προβλήθηκε από το Mega τις σεζόν 2009-2010.

Στο εν λόγω επεισόδιο, η ίδια συγκλόνισε με την ερμηνεία της, υποδυόμενη το θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα (Γιώργος Αρμένης).

Η ερμηνεία της Κάτιας Νικολαΐδου στο επεισόδιο αυτό αποτελεί μια από τις κορυφαίες υποκριτικές στιγμές της ηθοποιού.

3ος Νόμος: Ολόκληρο το επεισόδιο “Βελουδένιες”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα